RADAŠIN JE DVOJNIK RADOŠA BAJIĆA, U "VELIKOM BRATU" JE BIO ZVEZDA: Sada je baš MRŠAV i skroz SED!(VIDEO)
Foto: Printscreen/youtube/Veliki Brat

bio je pravi hit

RADAŠIN JE DVOJNIK RADOŠA BAJIĆA, U "VELIKOM BRATU" JE BIO ZVEZDA: Sada je baš MRŠAV i skroz SED!(VIDEO)

Svi su ga voleli

Objavljeno:

Radiša Miljković, poznatiji kao Radašin iz sela Ljupten privukao je veliku pažnju učešćem u "Velikom bratu", kao i na "Farmi".

Mnogi su komentarisali da je dvojnik glumca Radoša Bajića, a pored toga gledaoci su ga zapamtili i po specifičnom rečniku, kosovsko-resavskom akcentu, pravednom stavu, kao i uzrečici "ću te patošem".

Gledaoci su ga je zapamtili po specifičnom rečniku, kosovsko-resavskom akcentu, pravednom stavu, kao i uzrečici "ću te patošem".

Radiša Miljković
foto: Print Screen Youtube

Iako je doživeo svojih 15 minuta slave, to mu nije donelo preveliku izmenu u načinu života. Nakon rijalitija vratio se u svoje selo, gde se i dalje bavi poljoprivredom. Ono što je jeste novina na njemu, jeste promena fizičkog izgleda.

Naime, na Instagramu se pojavio video snimak gde možemo da vidimo kako Radašin sad izgleda.

Radašin iz Ljuptena je i dalje lako prepoznatljiv. Doduše, malo se ugojio i osedeo, ali i dalje liči na glavnog junaka serije "Selo gori, a baba se češlja"

Inače Radašin je u video klipu ispričao jedan stari vic zbog kojeg je svojevremeno postao hit na društvenim mrežama.

- Bila neka gospođa i imala pudlicu malecku koja se zvala Tako Nešto. Žena se kupala kada je primetila da je njen pas po imenu Tako Nešto pobegao iz stana. Istog trenutka je izjurila napolje, gola, ponevši jedino ogledalo. Išla je od prolaznika do prolaznika i pitala da li su videli Tako Nešto. Kada je zaustavila trećeg prolaznika, na njeno pitanje da li je video Tako Nešto, on je odgovorio: "Jesam, ali tako uramljeno nisam".

Bonus video:

02:50

ESPRESO TVITER: Ivana Stamenković Sindi

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.