KOPALI SU I RUKAMA I NOGAMA DA JOJ ZAGORČAJU ŽIVOT: Indira je NESTALA sa estrade, SUOČILA SE SA OZBILJNIM STVARIMA!
Foto: printscreen

NE TRPI KRITIKE

KOPALI SU I RUKAMA I NOGAMA DA JOJ ZAGORČAJU ŽIVOT: Indira je NESTALA sa estrade, SUOČILA SE SA OZBILJNIM STVARIMA!

Indira Radić odlučila da iz korena promeni život.

Objavljeno: 10:40h

Indira Radić godinama nastoji da se ne pojavljuje u medijima i javnosti, pa su se mnogi zapitali šta se to s njom desilo. Da li je neko zabranio ili se nekome zamerila, kome smeta ako je to u pitanju, te zašto izbegava estradu ako pak nema nijedan problem.

Kad god je izbacila hit, imala je problem sa hejterima!

A kako SCANDAL! saznaje, ona je sama rešila da se povuče i da izbegava javni život u širokom luku. Naime, nakon što je hit Zmaj proslavio i izbacio u prvi plan, Indira se suočila sa zlobnicima na estradi koji su kopali i rukama i nogama da joj napakoste i zagorčaju život, a kako nam objašnjava njena bliska prijateljica, ona sa tim nije htela da se pomiri jer nije iz tog sveta, pa je odlučila da ide težim putem i rekla da joj je jasno da sve mora sama da rešava i da ni na koga ne sme da se oslanja.

Indira ne može da shvati zašto neki ljudi imaju potrebu da drugima čine zlo. Nije mogla da veruje na šta su sve spremni pojedinci kada je cenu slave osetila na svojoj koži, tako da je brzo rešila da se kloni tog sveta. Kad god je izbacila hit, morala je da se suoči sa mržnjom, lažima, prozivkama i raznoraznim podmetačinama – objašnjava prijateljica pevačice i dodaje:

– Ona i dalje radi, nastupa, ima svoj kanal na Jutjubu i i te kako je tražena i bez medija i reklama. Nije u žiži, ali to je i imala na umu kad se povukla. Maltene dobija preglede na Jutjubu kao da je stalno na naslovnim stranama, tako da je kod nje sve kako treba. Ima žena svoj mir, a da pri tom nije izneverila publiku – zaključila je prijateljica.

Bonus video:

02:50

ESPRESO TVITER: Ivana Stamenković Sindi

(Espreso/ Skandal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.