ACA LUKAS VARAO DANIJELU VRANIĆ SA SONJOM: "Ružan kraj veze sa ženom koja to nije zaslužila"!
Foto: Emilija Jovanović

šok

ACA LUKAS VARAO DANIJELU VRANIĆ SA SONJOM: "Ružan kraj veze sa ženom koja to nije zaslužila"!

Podsetimo, najveća frka podigla se oko nepoznatih detalja iz romanse sa Sonjom Vuksanović, a u delovima svog dela prisetio se i upoznavanja sa njom, ali i konačno priznao vezu sa Danijelom Vranić

Objavljeno:

Pevač Aca Lukas podigao je veliku prašinu autobiografskom knjigom "Ovo sam ja" u kojoj je ogolio dušu i čiji delovi već danima izazivaju brojne reakcije javnosti, a koju je sada na zvaničnoj promociji predstavio čitaocima.

Podsetimo, najveća frka podigla se oko nepoznatih detalja iz romanse sa Sonjom Vuksanović, a u delovima svog dela prisetio se i upoznavanja sa njom, ali i konačno priznao vezu sa Danijelom Vranić!

Danijela i Aca se nikada nisu oglašavali povodom navoda o svojoj romansi, a pevač je sada priznao da je ona bila jedna od žena koje su obeležile njegov život.

Danijela Vranić
foto: Printscreen

"Pre trećeg braka sa Sonjom, koja je bila i ostala moja najveća ljubav, još dve žene zaslužuju da o njima nešto napišem. To su Ksenija Pajčin i Danijela Vranić, dve izuzetne žene. Lepe, pametne, nežne, a pritom duboko nesrećne jer su ostale neostvarene i u poslu i u privatnom životu. Danijela je prava diva, žena sa stilom. Sigurno jedna od naših najboljih pevačica. Zašto nije uspela? Više je volela da sedi u kući i čeka da se nešto dogodi bez njenog učešća. A to je nemoguće. Stvorila je nerealnu sliku o sebi, pa je doživela da uspeju mnogo lošije pevačice od nje", počeo je Lukas i otkrio da je upravo Sonja razlog njihovog raskida.

"Ne sećam se kako sam dobio broj Sonjinog telefona. Poslao sam joj poruku. Uoči po mnogo čemu kobnog susreta sa Sonjom u Budvi, bio sam s Danijelom Vranić u vezi pred pucanjem. Krenuli smo na rođendansku žurku u Budvu, ušli smo u avion, a iza nas su bile Sonja i drugarica. Nisam se javio da Danijelu ne bih izlagao neprijatnosti. Primetila je da tu ima nešto, pa je počela da ljubomoriše. Kad smo seli u taksi, bacila je sa sebe ogrlicu od 18.000 evra koju sam joj kupio. Rekao sam: 'Ne treba mi' i bacio sam kroz prozor, kraj žbunja", pisao je Aca.

Potom je detaljno opisao kako ga je Danijela nahvatala sa Sonjom:

"Na žurci sam se zverski napio i Sonja je. Ali znam da smo se posle nekoliko minuta ljubili iza kuće kao dva napaljena klinca. Pojavljuje se Danijela i u prolazu dobacuje: 'Šta je, hoćeš da je*eš nešto?'. Samo sam je pogledao i nastavio da se ljubim sa Sonjom. Danijela je otišla u sobu. Nisam joj se javio. Dripački potez. Ružan kraj veze sa ženom koja to nije zaslužila", piše u knjizi.

Bonus video:

ESPRESO TVITER: Ivana Stamenković Sindi
02:50

ESPRESO TVITER: Ivana Stamenković Sindi

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media