POZNATA VODITELJKA NA IVICI SMRTI, OBRATILA SE REČIMA KOJE KIDAJU DUŠU: Moguće je da NE DOŽIVI punoletstvo DECE!
Foto: Printscreen

AU

POZNATA VODITELJKA NA IVICI SMRTI, OBRATILA SE REČIMA KOJE KIDAJU DUŠU: Moguće je da NE DOŽIVI punoletstvo DECE!

Otkriven joj je novi, brzorastući oblik tumora u blizini njene jetre i on ne reaguje na eksperimentalne lekove, koje je počela da uzima prošle godine

Objavljeno:

Britanska voditeljka Debora Džejms boluje od raka creva.

- Istina je da moj rak nikada zapravo nije nestao. Zaspao je na kratko, ali se sada ponovno vratio i ovog puta lekovi ne deluju - napisala je u kolumni Debora Džejms koja boluje od raka creva.

Otkriven joj je novi, brzorastući oblik tumora u blizini njene jetre i on ne reaguje na eksperimentalne lekove, koje je počela da uzima prošle godine.

Rekla je da njen onkolog želi da se vrati na hemoterapiju. Istakla je da ljudi sa rakom creva žive najviše dve i po godine posle dijagnoze, a ona se sa ovom bolešću bori još od 2016. godine.

- Iako se podrazumeva da se osećam kao da sam došla do samog dna, još uvek ne odustajem od nade - rekla je Debora.

- I dalje se plašim, i dalje pretpostavljam svaki mogući scenario. Još uvek mrzim opštu anesteziju i svaki put se bojim da se neću probuditi. Brinem se hoće li nešto krenuti po zlu. Bojim se da ću poludeti usred noći, postati nervozna što moram da spavam sama u bolnici. Pitam se i što ako umrem tokom operacije - ispričala je.

Sa suprugom Sebastienom Bovenom ima dvoje dece - sina Hjuga i ćerku Eloiz. Kaže da se boji da neće dočekati njihovo punoletstvo.

- Zaista mi je teško da gledam svoju decu. Imam 13-godišnjaka i 11-godišnjakinju i pitam se hoću li ih ikada videti kako pune 18 godina. Verovatno neću. Sve što želim je da imam budućnost i da sanjam o njoj. Želim doživeti svoj 40. rođendan, napraviti veliku zabavu - zaključuje novinarka.

Bonus video:

02:50

ESPRESO TVITER: Ivana Stamenković Sindi

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.