ZA RASKID KRIV VUKOV SLOBODNJAČKI NAČIN ŽIVOTA I BIVŠA MU DEVOJKA?! Izlazio i pijančio, umešana i njegova majka?!
Foto: Printscreen Instagram

šok

ZA RASKID KRIV VUKOV SLOBODNJAČKI NAČIN ŽIVOTA I BIVŠA MU DEVOJKA?! Izlazio i pijančio, umešana i njegova majka?!

Pevač je i sam priznao da pića ne može da se odrekne.

Objavljeno:

Vuk Mob i njegova bivša verenica Olivera Konatar objavili su da su raskinuli nakon dve godine ljubavi, a kako se šuška razlog je to što je pevač vodio prilično "slobodan" način života, iako su on i Olja pre tri meseca dobili ćerku.

Vuk je, kako se priča, uprkos tome što je postao otac i što je njegova verenica sve vreme bila kod kuće sa bebom, izlazio, provodio se i konzumirao alkohol.

U jednom od poslednjih intervjua, pevač je i sam priznao da pića ne može da se odrekne.

Vuk Mob, Olivera Konatar
foto: ATA IMAGES

- Može da smeta Bogu ocu, to se nikada neće promeniti. Nikada neću prestati da pijem, ima da umrem od alkohola - rekao je Vuk za domaće medije, kada su ga pitali da li njegovoj verenici smeta njegov način života.

Međutim, sada su se pojavile nove tvrdnje. Naime, Olja se od početka nije slagala ni sa nesuđenom svekrvom Nenom Gojković. Vuk i Olivera su prošle godine zbog njenog neslaganja s Vukovom majkom živeli u centru grada, a pre toga su sa ostatkom reperove porodice bili u njihovom domu u Žarkovu. Da se Neni nikad nije svideo sinovljev izbor, pokazuje i činjenica da na Instagramu prati Biljanu Savić, bivšu Vukovu verenicu, s kojom je i dalje u bliskim odnosima, prenosi "Kurir".

Bonus video:

21:44

ESPRESO INTERVJU: Jelena Kostov

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.