NARANDŽA BOLI! KARLEUŠA OBUKLA HALJINU VREDNU 3.000 EVRA: Komentari URNEBESNI, spominje se i DARA BUBAMARA!
Jelena Karleuša, Foto: Youtube

puno košta!

NARANDŽA BOLI! KARLEUŠA OBUKLA HALJINU VREDNU 3.000 EVRA: Komentari URNEBESNI, spominje se i DARA BUBAMARA!

Karleušina haljina od 20 evra koja izgleda mnogo skuplje

Objavljeno:

Da Jelena Karleuša gotovo svakim svojim stajlingom privuče pažnju, znaju i ptice na grani. Međutim, iako njene odevne kombinacije često koštaju i po nekoliko hiljada evra, pevačica neretko pokaže da i s malo novca možete biti stilizovani.

Jelena Karleuša
foto: ATA IMAGES

Pevačica je nedavno na Instagramu objavila fotografiju u narandžastoj odevnoj kombinaciji, koja doduše dosta toga otkriva, ali ipak izgleda originalno, kao da je upravo sišla s manekenske piste.

Mnogi su se u komentarima ispod fotografije pak šalili na račun Karleušinih sandala i torbe, koje u zbiru koštaju 2.070 evra.

Jednom prilikom je Dara Bubamara, aludirajući na svoj narandžasti Ferari i torbu poznatog brenda, rekla „narandža boli“, pa su mnogi na to aludirali u komentarima, misleći na pevačicine skupocene narandžaste komade.

Jelenine Versaće sandale i torbica u narandžastoj boji zaista puno koštaju. Pevačica je za torbicu iskeširala 1.080 evra, a za sandale 990, što je ukupno 2.070 evra.

Ipak, da je Karleuša pravi mag kada je u pitanju kombinovanje skupih i pristupačnijih odevnih predmeta, pokazala je i u čuvenoj narandžastoj kombinaciji. Narandžasta haljina s fotografije na zvaničnom sajtu prettylittletings.com košta 20 evra na popustu, dok joj je originalna cena 25 evra.

Bonus video:

04:39

Posao i ljubav cveta: Tamara Đurić za Espreso otkrila da očekuje drugo dete!

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.