HTEO JE DA IZGLEDA KAO KIM KARDAŠIJAN I UMALO GA TO ODVELO U SMRT: Promenio potpuno lični opis i BOLESNO SE IZMENIO
Foto: Facebook

šok

HTEO JE DA IZGLEDA KAO KIM KARDAŠIJAN I UMALO GA TO ODVELO U SMRT: Promenio potpuno lični opis i BOLESNO SE IZMENIO

Umalo umro želeći da bude Kim Kardašijan.

Objavljeno:

Čovek je potrošio skoro sto hiljada dolara na filere za usne, botoks i dizajnersku odeću u pokušaju da liči na Kim Kardašijan, zbog čega je ugrozio svoje zdravlje i umalo umro.

Dvadesetrogodišnji Džordan Park iz Mančestera, prvi put je postao opsednut rijaliti zvezdom nakon što je gledao njenu TV emisiju „U korak sa Kardašijanima“ 2007. godine.

Tokom poslednje četiri godine, šminker je podvrgnut čitavom nizu bolnih procedura – uključujući filere za usne, punilo za bradu, botoks i tetoviranje obrva – kako bi više ličio na svog idola.

„Apsolutno volim sve što se tiče Kim Kardašijan. Za mene je ona najlepša žena ikada. Koža joj je savršena, kosa savršena – sve na njoj je savršeno. Ne postoji niko na koga bih radije da ličim“, rekao je on.

Njegova ljubav i opsesija prema Kim Kardašijan umalo ga je odvela u smrt.

Imao je više od pedeset plastičnih zahvata zbog čega je svojevremeno imao osipe, otoke, gnojenje rana. Od kada je krenuo sa procesom pretvaranja u Kim Kardašijan, njegovo telo je više puta odbijalo da primi inplante, a njegovo zdravstveno stanje se više od deset puta pogoršalo.

Kim Kardašijan
foto: Facebook

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.