ZAPROSIO JE PRED 10.000 LJUDI, A ONA JE SVE PUKLO: Ni ćerka nije uspela da SAČUVA LJUBAV popularnog para!
Foto: Printscreen Instagram

šok

ZAPROSIO JE PRED 10.000 LJUDI, A ONA JE SVE PUKLO: Ni ćerka nije uspela da SAČUVA LJUBAV popularnog para!

Vuk je rešio da na sceni zaprosi svoju tada devojku.

Objavljeno:

Olivera Konatar, sada već bivša verenica Vuka Moba oglasila se za medije saopštenjem, te istakla da su se Vuk i ona nakon dve godine veze rastali.

Kao što je već poznato, Olivera i Vuk su bili u vezi dve godine, a prošle godine, na njegovom koncertu u centru Beograda za praznike, on je odlučio da je zaprosti pred 10.000 ljudi. Naime, Vuk je rešio da na sceni zaprosi svoju tada devojku.

zabava, estrada, vuk mob, olivera konatar
foto: instagram printscreen

- Pitao bih Oliveru da se uda za mene jer je volim više od svega i voleo bih da bude moja žena do kraja života - izgovorio je reper uz gromoglasan aplauz fanova i vrisak, a u trenutku kada je novinarka izgovorila „da“, reper se rasplakao.

U septembru prošle godine Vuk je odlučio da bude deo rijaliti programa "Zadruga", a već tada je bilo poznato da je njegova verenica u drugom stanju. Vuk je izašao ranije, kako bi poslednje nedelje pred Oliverin porođaj proveo sa njom, a 10. marta se rodila njihova ćerka, kojoj su dali ime Teona.

Vuk Mob, Olivera Konatar
foto: ATA IMAGES

Iako su mnogi mislili da je ovo ljubav koja će trajati do kraja njihovog života, pogotovo s obzirom na to kako je Vuk pričao o Oliveri dok je bio u Zadruzi, izgleda da su problemi bili jači.

Bonus video:

04:30

ESPRESO INTERVJU: Ivana Stamenković Sindi

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.