U PORODIČNOJ KUĆI TANJE SAVIĆ LILE SE SUZE: Ponosna BAKA nakon 15 meseci ponovo će ZAGRLITI UNUKE, sprema se DOČEK!
Foto: Ata images

sreća!

U PORODIČNOJ KUĆI TANJE SAVIĆ LILE SE SUZE: Ponosna BAKA nakon 15 meseci ponovo će ZAGRLITI UNUKE, sprema se DOČEK!

Pevaćica sve obradovala lepim vestima.

Objavljeno:

Tanja Savić je nakon više od godinu dana borbe konačno uspela da povrati svoje sinove Maksima i Đorđa, s obzirom da ih je njen suprug Dušan Jovančević u martu prošle godine odveo u Australiju.

Za njihov povratak sve je već uveliko spremno, a to je potvrdila i pevačicina majka Živana Savić. Naime, ona nije krila radost što će, nakon dužeg vremena, ponovo ugledati svoje unuke.

tanja savić
foto: Printscreen Instagram

Ona se osvrnula na trenutak kada joj je Tanja saopštila da je u zagrljaju svojih sinova, te otkrila da su svi zaplakali.

– Presrećna sam, brat i sestra su otišli po nju. Čule smo se juče poslednji put kada je krenula. Čim se sve završilo prvo je sa mnom podelila najsrećnije trenutke. Bilo je jako emotivno, plakala je, plakali smo svi. Ne znam šta da vam kažem, presrećna sam, unuke nisam videla 15 meseci. Svi su otišli po nju, brat, sin, snaja. Pravićemo kod kuće doček, moramo proslaviti njihov povratak. Napravićemo jedno malo porodično slavlje – priča Tanjina mama za 24sedam i objašnjava da će pevačica sa naslednicima živeti u stanu u Smederevu koji je ranije kupila.

Tanja Savić
foto: Printscreen/youtube

– Oni neće živeti sa nama, živeće u svojoj kući u Smederevu. Čim Tanja sleti na aerodrom, oni će pravo tamo otići – dodaje ona.

Po domaćim medijima se spekulisalo ko je bio inicijator razvoda, a Tanjina majka je imala da kaže samo jedno:

– Kako je on otišao sve joj je krenulo na bolje u životu. Šta da vam kažem, on je jedan veliki manipulator, čas priča jedno, čas drugo. Ne znam ništa o njihovom odnosu, zabranjeno mi je o tome da pričam.

Tanja Savić
foto: Damir Dervišagić

Budući da su Maksim i Đorđe proveli više od godinu dana u Australiji, njihovu baku smo upitali šta misli kako će se snaći i da li će moći da se priviknu na drugačije okruženje, a ona nam kaže da će to biti vrlo jednostavno, s obzirom na to da su u Srbiji boravili duže nego u inostranstvu.

– Zašto da im ne prija ovde? Oni su živeli više ovde nego u Australiji. Nastaviće svoje školovanje u školama gde su i ranije učili – kaže ona i ističe da na postoji finansijska barijera koja bi pevačicu sputavala da se izbori i obezbedi normalan život svojim naslednicima.

– Zašto da ne. Tanja je moja lavica, ona se lavovski bori za svoju decu, neće biti nikakvih poteškoća sa finansijama.

Tanja Savić
foto: Instagram

Podsetimo, od kako je razdvojena od sinova, Tanja je proživljavala pakao, s obzirom da je bilo trenutaka kada ih danima nije čula, a povremeno su se viđali preko Skajpa. Godinu dana kasnije, posle velike borbe, tokom aprila 2021. pevačica je obavestila javnost da će njeni sinovi biti vraćeni u Srbiju, ali da taj postupak otežava samo trenutna epidemiološka situacija.

Bonus video:

04:30

ESPRESO INTERVJU: Ivana Stamenković Sindi

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.