SLAMAO JE ŽENSKA SRCA I HOLIVUD GA JE OBOŽAVAO: Polno je UZNEMIRAVAO NOVINARA, danas je stariji i deblji!
Foto: Youtube

šokirao

SLAMAO JE ŽENSKA SRCA I HOLIVUD GA JE OBOŽAVAO: Polno je UZNEMIRAVAO NOVINARA, danas je stariji i deblji!

Telo uništio jer nije hteo kaskadere.

Objavljeno: 10:43h

Glumac poznat iz filmova "Mumija" i "Đorđe iz džungle", Brendan Frejzer izgledao je potpuno neprepoznatljivo na premijeri svog novog filma.

Nekadašnji holivudski lepotan (52) prošetao je crvenim tepihom na projekciji filma "No Sudden Move" tokom filmskog festivala Trajbeka u Njujorku. U filmu igraju i Dejvid Harbor ("Stranger things") i Džon Hem ("Mad men"), koji su se takođe pojavili na crvenom tepihu ali sve oči bile su uprte u Brendana!

brenand fejzer
foto: Profimedia

Glumac se, za potrebe snimanja filma koji bi tek trebalo da stigne u bioskope, značajno ugojio, jer igra čoveka koji se bori sa poremećajem ishrane nakon smrti svog partnera. Film "The Whale" Darena Aronofskog dalje prati Frejzerovog lika koji pokušava da ponovo izgradi odnos sa svojom kćerkom, nakon što joj je priznao da je homoseksualac. U filmu Frejzer igra čoveka od skoro 300 kilograma!

Brendan je bio vidno dobro raspoložen, ali su fotografije sa projekcije obišle svet i mnogi kažu da ne bi ni prepoznali nekada "zategnutog" glumca.

brenand fejzer
foto: Profimedia

Frejzer se ovim ulogama vraća na veliko platno, nakon što se povukao i dugo ga nije bilo u javnosti. Svojevremeno je otkrio kako je filmove uglavnom snimao bez kaskadera, odnosno izvodio je sve vratolomije koje su se od njegovih likova zahtevale sam. Zbog toga je, kako je 2018. ispričao, uništio svoje telo.

"Dok sam snimao treći deo 'Mumije' u Kini 2008, bio sam sav zamotan trakama i ledom", rekao je on i objasnio da se produkcija dovijala kako ne bi bilo primetno da je u bolovima.

"Trake i led su mali i lagani, mogu da stanu ispod vaše odeće, svakodnevno sam gradio sebi egzoskelet kako bih mogao da funkionišem", rekao je Frejzer, koji je zbog "nagomilanih" povreda završio i na operacionom stolu.

Glumcu je bilo potrebno više operacija na leđima, uključujući lumbalnu laminektomiju, koja uklanja zadnji deo pršljena u donjem delu leđa kako bi se stvorilo više prostora u kičmenom kanalu. Takođe je podvrgnut komplikovanoj operaciji ugradnje veštačkog dela u zglob kolena, kao i operaciji popravke glasnih žica.

Podsetite se kako je izgledao na vrhuncu karijere!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.