KARLEUŠI NIJE DOBRO: Oglasila se nikad TUŽNIJA, nasilje joj je upropastilo dan, DETE od 8 godina u POLICIJI!
Foto: Youtube

haos

KARLEUŠI NIJE DOBRO: Oglasila se nikad TUŽNIJA, nasilje joj je upropastilo dan, DETE od 8 godina u POLICIJI!

– Dragi ljudi, ne okrećite glavu u drugu stranu kada nešto ovako čujete ili vidite – ne ignorišite pod izgovorom da nećete da se mešate. Možda vaša ljudska reakcija spasi nekom detetu ili ženi život

Objavljeno:

Vest o zlostavljanju osmogodišnjeg dečaka L.M. odjeknula je prekjuče u našoj zemlji i potresla mnoge, među kojima je i pevačica Jelena Karleuša.

Karleušu je ovaj slučaj uznemirio pa je svoj gnev morala da izrazi na Instagramu.

– Evo, ja zbog ovakve patnje i zlostavljanja dece ne mogu da se smirim. Želudac me boli. Jedna mala, nevina duša, srce malo… A koliko ih još ima tako malih koji trpe i prolaze kroz pakao u momentu dok ovo pišem… Dok neki divni ljudi ne mogu da imaju decu, skotovi svoju decu zlostavljaju i prave im psihološke traume za ceo život – počela je Jelena, a zatim poslala važnu poruku:

Jelena Karleuša
foto: Printscreen

– Dragi ljudi, ne okrećite glavu u drugu stranu kada nešto ovako čujete ili vidite – ne ignorišite pod izgovorom da nećete da se mešate. Možda vaša ljudska reakcija spasi nekom detetu ili ženi život!

Podsetimo, prekjuče su u Beogradu lišeni slobode dvadesetčetvorogodišnji Mirsad M. (24) zbog sumnje da je brutalno prethodnih godinu dana tukao svog pastorka, dečaka L. M. (8) i dečakova majka Katarina M. zbog sumnje da je maltretiranje dopustila. Ovaj jezivi slučaj nasilja u porodici prijavio je hrabri dečak, koji je ispričao drugu šta mu očuh radi i kroz šta prolazi poslednjih godinu dana. Zajedno, mališani su otišli u policiju gde su ispričali šta se događa.

Bonus video:

04:30

ESPRESO INTERVJU: Ivana Stamenković Sindi

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.