MIA ĆE JOŠ VIŠE UJEDINITI PORODICU! Anabela pred Lunin izlazak iz bolnice: "NEKE STVARI JE SAMA MORALA DA PROĐE"!
Foto: Ana Paunković

espreso intervju!

MIA ĆE JOŠ VIŠE UJEDINITI PORODICU! Anabela pred Lunin izlazak iz bolnice: "NEKE STVARI JE SAMA MORALA DA PROĐE"!

Desile su se lepe stvari.

Objavljeno: 14:01h

Anabela Atijas poznata pevačica i majka Lune Đogani, pre tri dana postala je baka,njena ćerka je na svet donela malu Miu koju je cela porodica željno isčekivala.

Povodom rođenja ćerkice otac Marko Miljković upriličio je slavlje u jednoj beogradskoj kafani a Anabela je sa svojim dragim ljudima proslavila svoju radost daleko od očiju kamera i medija.

Za naš portal pred Lunin izlazak iz bolnice, podelila je svoje utiske i osećaje ali i otkrila šta je to pripemila za prvi poklon svojoj unuci.

Kakav je osećaj sada kada ste postali baka, jako ste mladi a ovako lepe vesti su se dogodile?

- Prelep je osećaj, stvarno ne mogu da ga opišem niti da uporedim ni sa čim do sada. Gomila ljubavi mi je došla u život i još ljubavi što sam do sada imala je još stiglo, mnogo sam srećna i mnogo se dobro osećam, predivno je i jedva čekam da je upoznam. Moje dete je rodilo dete. Mi žene smo odavno predodređene za to, to je instikt. Odavno sam ga imala još kao dete, sestra, mama i evo sada kao baka.

Anabela Atijas, Luna Đogani
foto: Damir Dervišagić

Koliko ste strepeli i brinuli da sve prođe u najboljem redu, da li vam fali što niste bili uz Lunu u tim trenucima?

- Jesam, ne volim kada im dlaka na glavi fala a kamoli tako nešto. Strepela sam ceo dan i jedva čekala da se sve završi da mogu da odahnem. Uvek sam bila uz Lunu kad god joj je nešto falilo, al znala sam da je to proces kroz koji je sama trebala da prođe.

Kada ćete videti unukicu, hoćete li ih sačekati ispred porodilišta?

- Unukicu ću videti sutra kada izađe, dođe kući. Neću čekati ispred bolnice da pravim gužvu, i tako su ulasci zabranjeni i posete i ne vidim razloga zašto bi bila ispred bolnice.

Da li Mia liči na Lunu kada je bila mala, možete li da uporedite na koga je povukla? Majku ili oca?

- Još uvek je mala da bi mogla da znam da li liči ili ne liči baš na mamu ili na tatu al moj utisak je da liči na tatu. S tim što su njih dvoje vrlo slični onako, imaju oboje pune usne, bradu izraženu, nos. Generalno može da se kaže da liči i na Lunu kada je bila mala, ali dosta više na Marka.

Marko Miljković, Luna Đogani
foto: instagramscreen

Jel ste sve spremili za dolazak bebice, pokolone i šta ste joj kupili?

- Jeste,sve je spremno Marko i Luna su to odavno sve završili. Pokloni su spremni i mi sa njima ko zapete puške. Baka će da joj da kovertu, mislim da je to najpraktičnije, jer se nadobijala svega što joj treba, i nešto onako tradicionalno od nakita.

Kako je reagovala Blankica kada je čula da je postala najmlađa tetka i hoće li vas Mia sada dodatno sve zbližiti u porodici?

- Blankica je presrećna tetka, mnogo se raduje toj ulozi i jedva čeka da upozna bebu. Ona će nas još više zbližiti, jer u porodici u kojoj vlada ljubav trenutno kao što je kod nas može samo da dođe do lepih stvari i lepih trenutaka.

Anabela Atijas
foto: Sonja Spasić

I za kraj... Kakvi su vaši planovi, krećete li sa nastupima? Možemo li očekivati novu pesmu, svi to željno isčekuju?

- Iskreno, nadam se da ću uskoro nešto da izbacim baš bih volela i radim na tome uveliko. Mnogo mi je nedostajalo, sa nastupima sam već krenula preko privatnih žurki u Beogradu, nastupa u Bosni, Makedoniji. Zovu me i mnogo se radujem - rekla je Anabela Atijas za Espreso.rs

Bonus video:

11:29

ESPRESO TVITER: Milica Pavlović

(Espreso/A.Adamović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.