BOBAN RAJOVIĆ KUPIO MACI SKUPOCENI PARFEM, SVE NAS JE ZATEKAO! Imao je i PORUKU: "Zaslužuješ ti i VIŠE"!
Foto: ATA IMAGES

OPA BATO!

BOBAN RAJOVIĆ KUPIO MACI SKUPOCENI PARFEM, SVE NAS JE ZATEKAO! Imao je i PORUKU: "Zaslužuješ ti i VIŠE"!

Pevač je želeo da se zahvali voditelju i glumcu na to što je dao svoj pečat u novom projektu.

Objavljeno:

Pevač Boban Rajović gostovao je u emisiji Dragana Marinkovića Mace, a tom prilikom je voditelju, glumcu i svom prijatelju poklonio skupoceni parfem, kao gest zahvalnosti.

S obzirom da je Maca učestvovao u Rajovićevom novom spotu za pesmu "Malena" koja je već uveliko u trendingu u Srbiji, Hrvatskoj i Crnoj Gori, pevač je želeo da se zahvali voditelju i glumcu na to što je dao svoj pečat u Bobanovom novom projektu.

Boban Rajović
foto: Filip Plavčić

U jednom trenutku, čovek iz režije je doneo poklon koji je Boban kupio Maci. Rajović ga je uzeo i predao ga Marinkoviću na simpatičan način, uz reči: "Ti si brat!", na šta mu je Maca uzvratio rečima: "Ljubi te brat".

U pitanju je jedan skupoceni parfem, a Rajović je u svom stilu, sa osmehom dodao i sledeće:

- Zaslužuješ ti i više, ali poklonu se u zube ne gleda.

Potom su njih dvojica razgovarali o najvećem hitu u Rajovićevoj karijeri "Usne boje vina".

Dragan Marinković Maca
foto: Printscreen

- Bila je borba do 2007. godine i onda te Bog na kraju pogleda, ako radiš pošteno. Marina Tucaković je pisala tekst, a nju volim najviše na svetu i želim joj brz oporavak. Ide na bolje i biće bolje, Bogu hvala - rekao je Boban, aludirajući na Marininu bolest sa kojom se ona uspešno bori.

- Tada je Romario bio aktuelan, pravio je samo hitove. On je iskomponovao pesmu! Takav hit dobiti u karijeri ti je bolje nego da dobiješ sedmicu na lotou! To samo Bog može da ti da! Onda mi se život preokrenuo i ostalo je istorija - zaključio je Rajović.

Boban Rajović
foto: Printscreen Instagram

Inače, u spotu za pesmu "Malena" se pojavila i glumica Teodora Bjelica, a to je intrigiralo pripadnike sedme sile, koji su se pitali zašto su Boban i ona stalno zajedno, sve dok nismo saznali da je razlog druženja Teodorin angažman u pevačevom spotu za pesmu "Malena".

- Hvala ovom gospodinu (pokazujući prstom na Macu) i hvala, naravno, Teodori Bjelici. Još jednom ću javno da joj kažem da je volim - poručio je Rajović.

Bonus video:

ESPRESO INTERVJU: Ivana Stamenković Sindi
04:30

ESPRESO INTERVJU: Ivana Stamenković Sindi

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media