Iza kulisa Story žurke! Sve što glamur može da ponudi: Od svađa, toplih priča, ljubavi pa do golotinje i donjeg veša! (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

Najmomenti 11. rođendana

Iza kulisa Story žurke! Sve što glamur može da ponudi: Od svađa, toplih priča, ljubavi pa do golotinje i donjeg veša! (FOTO)

Ekipa Espresa bila je na najvećoj na Balkanu i otkriva vam sve najbitnije momente i sve ono što niste mogli nigde da vidite
Objavljeno: 11:53h

Bila je to jedna zaista magična i čarobna noć. Prepuna neverovatnih haljina, osmeha i lepote. Ljubavne priče, "sveže mame", ali i pokoja svađa nije pobegla našim novinarima.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Spakovali smo sve momente po kojima ćemo pamtiti 11. rođendan magazina Story do sledeće godine!

Obratite pažnju:

foto: Filip Plavčić

1. Prvi put posle afere "Kokain", Marko Bulat se pojavio sa suprugom.

Afera "Kokain" odigrala se pre nekoliko nedelja, kada je Markova supruga uhapšena u velikoj policijskoj raciji, a kod nje je pronađena određena zaliha droge, tačnije kokaina.

foto: Filip Plavčić

Prvi put posle afere kokain koja je uzburkala Srbiju, pevač Marko Bulat pojavio se ispred Metropola sa svojom suprugom Marijom, na žurki popularnog magazina Story.

Marko je poveo i supruginu ćerkicu, a za Espreso je kroz osmeh rekao:

- Zbog petice u školi njena nagrada je bila da je povedemo sa nama, ali oko 10 planiramo da se vratimo nazad, kako bi ona mogla da se odmori.

Niko nije pominjao nemili događaj, ali oni su se ponašali kao da se ništa desilo nije.

2. Neda Ukraden sa dekolteom kao u šiparice

Ne samo da niko nije mogao da je gleda u oči, Neda se nije ni proslavila sklopom boja, ali ni tekstila. Teget elegantna haljina i crna kožna jakna na trenutak su pomerile poglede sa raskošnog dekoltea "podmlađene" Nede.

foto: Filip Plavčić

3. Zorannah u kombinezonu

I blogerke ponekada žure, bar ako je suditi po odevnoj kombinaciji Zorannah koja je dišla u nečem nalik kombinezonu za spavanje i suknji. Pre nego što je iko stigao da je obuče, ona je čak bez blama rekla i šta nikada ne bi obukla:

foto: Filip Plavčić

- Farmerke nikada ne bih obukla, ali nikad ne reci nikad. Ne verujte mi, jer se često dešava da nešto kažem a da uradim suprotno - izjavila je nasmejana blogerka.

Važno da je njoj smešno...

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.