KAĆA GRUJIĆ POBESNELA KAD JE ČULA ŠTA NJEN OTAC ZAHTEVA OD NJE, BUKNULA SVAĐA OKO SVADBE?! Gobelja ili PORODICA?!
Foto: Printscreen Instagram

mora da bira

KAĆA GRUJIĆ POBESNELA KAD JE ČULA ŠTA NJEN OTAC ZAHTEVA OD NJE, BUKNULA SVAĐA OKO SVADBE?! Gobelja ili PORODICA?!

Kada je čula šta njen otac planira, Kaća je totalno poludela.

Objavljeno:

Kako navodi Informer, pevačica Katarina Grujić želi da napravi veliku svadbu u Beogradu, dok njen otac zahteva da se slavlje održi u Crnoj Gori, odakle je njegova familija. Kada je čula šta planira, Kaća je totalno poludela.

- Kaća i Gobelja su pre nekoliko dana otputovali u Crnu Goru, gde su se videli sa njenim roditeljima. Bili su zajedno na ručku kada im je Gruja saopštio da bi on želeo da svadbu naprave u Bjelasici, odakle je rodom. Rekao je da će im on sve organizovati na svom ogromnom imanju. Kaća je odmah počela da negoduje, a on joj je objašnjavao da bi tu bili skriveni od medija i da bi mogli opušteno da uživaju - kaže za izvor Informera.

Katarina Grujić
foto: Instagram

- Toliko je pobesnela da je počela sa njim da se svađa. Objašnjavala mu je da je Markovo i njeno društvo iz Beograda. Tata joj je obećao da će on platiti prevoz i smeštaj za sve zvanice, ali Kaću ni to nije ubedilo da prihvati njegovu ideju. Na kraju je presekla i rekla da neće više da se prepire i da će venčanje biti tamo gde ona kaže. Gobelja je svo vreme ćutao, nije želeo da se meša u raspravu oca i ćerke, a i Kaćinoj majci je bilo neprijatno zbog cele situacije.On objašnjava da se Kaća mnogo naljutila na oca što se meša u organizaciju njenog venčanja.

Katarina Grujić
foto: Damir Dervišagić

Prvo porođaj, pa svadba

Kaća želi da svadba bude tek za godinu dana zato što hoće prvo da se porodi, pa tek onda da pravi veselje. Pevačica i dalje ne želi javno da prizna da je u drugom stanju, ali je sve planove prilagodila bebi. Grujićeva je nedavno izjavila da se ne plaši da će joj trudnoća uticati na karijeru.

- Ako se udam i rodim dete, posle devet godina karijere, uvek mogu da se vratim na scenu. Naravno, neću napustiti pevanje - rekla je ona

Katarina Grujić
foto: Instagram

Sagovornik Informera kaže da Kaća želi na svadbu da pozove 500 zvanica i da ih ugosti u jednom luksuznom restoranu na Senjaku.

- Venčanje će biti sledećeg juna, i to nekog radnog dana jer njene kolege pevaju vikendom, a Markove igraju utakmice. Gobelja je prepustio njoj da odlučuje oko svih detalja. Njega, kao i većinu muškaraca, ne zanima koje boje će biti stolnjaci, sveće, cveće, dekoracija. Bitno mu je samo da muzika bude dobra, a pošto će na žurci biti mnogo pevača, ta želja mu je ostvarena.

Bonus video:

04:30

ESPRESO INTERVJU: Ivana Stamenković Sindi

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.