ODAO JE UČENIK! Nemanja za Espreso otkrio šta Jelena Karleuša radi na probama!
Foto: Privatna arhiva

opa!

ODAO JE UČENIK! Nemanja za Espreso otkrio šta Jelena Karleuša radi na probama!

On je prijatno iznenadio mnoge.

Objavljeno:

Nemanja Đurđević je proteklog vikenda prošao u polufinale popularnog muzičkog takmičenja "Zvezde Granda".

Ti si neko ko u ovoj sezoni nije bio takmičar koji može da se poredi sa nekim ranijim učesnicima u "Zvezdama Granda". Imao si originalne nastupe, uneo si u takmičenje u neke pesme koje se ranije nisu pevale... Jesi li uopšte u drugom delu aktuelne sezone, od jeseni 2020. očekivao uopšte da možeš do polufinala?

– Korona nas je malo pauzirala između drugog i trećeg kruga i imao sam dovoljno vremena da shvatim da je takmičenju potrebno nešto novo, novi fazon, nove pesme koje nisu pevane, tako da sam krenuo da tražim baš takve pesme, a da ujedno idu uz mene i moju energiju. U drugom delu sezone pojavili su se novi takmičari i samim tim sam dobio veliku želju da se pokažem i dokažem u najboljem svetlu, a znao sam da to mogu. Želeo sam da publici pružim nešto drugačije što će im se svideti, da bih ostavio svoj pečat u takmičenju, i drago mi je da sam u tome uspeo i stigao do polufinala. Tebi je mentorka Jelena Karleuša.

Nemanja Đurđević
foto: Privatna arhiva

Kakav si utisak stekao o njoj dok ste pripremali nastupe? Postoji li neka simpatična anegdota sa proba?

– Jelena je pre svega divna osoba, pruža mi jako veliku podršku i daje mi jako korisne savete na kojima sam joj mnogo zahvalan. Jednom prilikom mi je rekla da je sa mnom najlakše raditi, jer nema tu puno posla, energije su nam se sklopile. Ima puno anegdota sa naših priprema kada je ona u pitanju. Uvek nam priča kako moramo da smršamo, da radimo na sebi i onda dođe na probu i donese nam pune kese hrane.

Nemanja Đurđević
foto: Privatna arhiva

Kako je raditi sa Mirom Škorić. Mira je neko ko nije prisutan kao žiri, ali je ona sigurno Jeleninim takmičarima prenela znanje i dala neke originalne savete?

– Mira je karika bez koje se ne može. Osoba koja sve drži pod kontrolom, i odvaja puno vremena za naše pripreme i same nastupe. Nekada je teško jer kod nje sve mora biti perfektno, i hvala joj na tome, jer smo uvek težili ka tome da pesme budu najbolje, najbolji stajling, da svaki nastup bude bolji od prethodnog, što bi ona rekla "to mora da bude brutalno". Od početka me je ubeđivala da sam drugačiji, da moju energiju niko od takmičara nema i da moram da je iskoristim na najbolji mogući način. Publika je to brzo prepoznala i hvala joj na tome.

Bonus video:

04:30

ESPRESO INTERVJU: Ivana Stamenković Sindi

(Espreso/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.