OMILJENA GLUMICA ISPRIČALA PRIČU OD KOJE STAJE SRCE: Fanovi potupuno zanemeli, zar je bilo TAKO TEŠKO?
Foto: Printscreen

ŠOK

OMILJENA GLUMICA ISPRIČALA PRIČU OD KOJE STAJE SRCE: Fanovi potupuno zanemeli, zar je bilo TAKO TEŠKO?

Međutim, iako sve izgleda sjajno, iza sjaja i glamura, krije se tužna priča o odnosu glumice i njene majke

Objavljeno:

Američka glumica Dženifer Aniston odrasla je sa majkom, a njeno zanimanje veoma je uticalo na vaspitanje danas velike zvezde.

Glumica Dženifeer Aniston koja je vrhunac svoje slave dostigla ulogom u popularnoj seriji ,,Prijatelji", jedna je od najprepoznatljivijih glumica na svetu. Zbog svoje lepote uvek se nalazi na listi najlepših žena, dok su njene uloge postale kultne.

Međutim, iako sve izgleda sjajno, iza sjaja i glamura, krije se tužna priča o odnosu glumice i njene majke.

Dženifer Aniston
foto: instagramscreen

Majka poznate glumice Nensi Dov bavila se glumom i modelingom, čak je i glumila u nekoliko TV serija. U vaspitavanju njene ćerke veliku ulogu je imalo zapravo njeno zanimanje.

Zbog činjenice jer su njenoj majci stalno govorili da mora izgleda lepše i da uvek bude raspoložena, isto to je i ona pokušavala da prenese na Dženifer.

- Bila je vrlo kritična prema meni. Pošto je bila model, bila je prelepa, zanosna. Ja to nisam bila. Nikad nisam to bila - rekla je Dženifer.

Nakon razvoda roditelja, Dženifer je ostala da živi sa majkom, ali njihov odnos nije bio savršen, tačnije daleko od istog, jer je njena majka Nensi zanemarivala emocije svoje ćerke, što je nju jako povređivalo.

- Nikad me nije naučila da mogu da vrištim. Jednom sam podigala glas i izdrala se na nju, a ona me pogledala i prasnula u smeh. Smejala mi se jer sam vrištala na nju. I to je bilo kao udarac u stomak - priznala je američka glumica.

1999. godine Dženiferina mama objavila je svoje memoare, koji su mnogo povredili Dženifer, toliko da je prestala da priča sa njom i da je nije pozvala na venčanje sa Bred Pitom.

Nakon što se lepa glumica razvela, počela je i da obnavlja odnos sa majkom.

- Bilo je zaista lepo. Ludo je gde vas odvede život i kako se sve preokrene. Za nas je to bilo pravo vreme i to se dogodilo kada je trebalo da se dogodi. Bili su to mali koraci - rekla je Dženifer.

Dženifer Aniston
foto: Pritnscreen

Nakon smrti majke 2016. godine, Dženifer sećajući se svoje majke priznala je da je uprkos tome što je bila stroga, ona za nju zapravo želela samo najbolje.

Gubitak majke ujedinio je Dženifer sa ocem, TV glumcem Džonom Anistonom, sa kojim nije bila u najboljim odnosima nakon razvoda, jer joj je rastanak roditelja teško pao.

Bonus video:

04:39

Posao i ljubav cveta: Tamara Đurić za Espreso otkrila da očekuje drugo dete!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.