Zavirite sa nama na najglamurozniju žurku na Balkanu: Ko je došao bez gaćica, a čija ćerka je najseksepilnija? (VIDEO) (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

Elegantno i luksuzno

Zavirite sa nama na najglamurozniju žurku na Balkanu: Ko je došao bez gaćica, a čija ćerka je najseksepilnija? (VIDEO) (FOTO)

Najpoznatiji glumci, najpopularniji pevači, najuspešniji sportisti, mlade zvezde u usponu svake godine dolaze na Story žurku i uživaju u najglamuroznijoj zabavi
Objavljeno: 22:00h

Žurka koja već tradicionalno okuplja najveći broj poznatih na jednom mestu ovoga puta održava se u ekskluzivnom hotelu Metropol.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Crvenim tepihom prošetaće se apsolutno sve zvezde Srbije i regiona u toaletama od kojih "boli glava", a mi ćemo vam prenositi svaki detalj sa ove proslave, a ujedno ovom prilikom čestitamo i rođendan Story magazinu i da slave na ovaj način još 100 godina, najmanje...

foto: Filip Plavčić

21:50 - Lepa Brena došla je u pratnji svog stiliste koji je iznenadio sve sa svojim oblačenjem. On je nosio vojnu jaknu preko odela, a preko sakoa čak i gvozdeni kaiš.

foto: Printscreen/youtube/Story Srbija

21:47 - Nikolija pokazala sjajnu figuru posle porođaja, ali nam je i otkrila kako se snalaze "sveži roditelji" sa bebom.

- Osećamo se sjajno, druga dimenzija. Neopisivo - rekla je Nikolija, a Relja je dodao: - Ovo je neki drugi osećaj. Prelepo. Nikolija je kao vikipedija ona sve zna.

Nikolija se odmah i ubacila sa odgovorom: - Naoružala sam se znanjem za bebu unapred, a beba je dobro i to je sve što imam da kažem. Mama Vesna pomaže ali smo mi tu non stop. Kada malo poraste biće "pomagajte babe".

foto: Printscreen/youtube/Story Srbija

21:33 - Jedan od trenutno najomiljenijih parova sa estrade je upravo stigao. Aleksandra Prijović i Filip Živojinović nasmejani i zaljubljeni kao prvog dana. Ipak, Lepa Brena ih u stopu prati, pa tako i ona ide tik iza njih.

foto: Printscreen/Youtube/Story Srbija

21: 32 - Stigli su Željko Joksimović i Jovana koji nisu baš delovali raspoloženo, ali verujemo da će se njihovo raspoloženje popraviti.

foto: Printscreen

21: 30 - Seka Aleksić prvi put posle rođenja deteta izašla u javnost sa suprugom Veljkom. Moramo priznati da kao mama koja "ne spava" izgleda sjajno! Seka je bila vrlo smela, naime odmah posle porođaja Seka je ušla u uske crne pantalone, a gore se odlučila za čipku na stomaku s dubokim dekolteom.

foto: Printscreen

21:25 - Nataša Bekvalac, koja sada glumi u mjuziklu Dragu Mašin, na žurki Storija nije nikoga ostavila ravnodušnim kao ni na pozorišbnim daskama.

foto: Printscreen

21:17 - Milica Dabović došla je sa dečkom Simonom koji je odmah pobegao van dometa kamera, ali ono što smo primetili jeste da je Milica došla u haljini u kojoj nema donji veš. Ipak kao jednoj sportistkinji možemo damo da udelimo komplimente jer je izgledala sjajno!

Nataša Bekvalac kao prava snežna kraljica: Na njoj zaista sve vrišti!

foto: Printscreen/Youtube/Story Srbija

21:14 - Nikola Rokvić došao je sa suprugom Bojanom, a ona posle porođaja zaista izgleda savršeno, a kaže da je njena tajna isključivo samo genetika:

- Uglavnom sam u Americi pa mi ovakvi događaji u Srbiji prijaju - rekla je Bojana i dodala:

- Leona je sa nama 24 sata dnevno, naravno da su tu baba i deda da pomognu, ali smo uglavnom mi.

foto: Printscreen/Youtube/Story Srbija

21:12 - Među zvanicama je i Aleksandar Šapić.

foto: Printscreen/Youtube/Story Srbija

21:10 - Anu Bebić nismo videli dugo, ali ni ona ne propušta ovu veliku zabavu.

foto: Printscreen/youtube/Story Srbija

21:05 - Omiljena ćerka je stigla! Džajina lepotica, Dragana ponovo je izmamila uzdahe dekolteom svih prisutnih muškaraca.

foto: Printscreen/Youtube/Story Srbija
foto: Printscreen/youtube/Story Srbija

21:01 - Aco Pejović je proleteo crvenim tepihom, a ostaje nam da saznamo i čemu tolika frka. Nije stigao ni da podeli ni par reči sa okupljenim novinarima. Verujemo da je bilo nešto urgentno.

20:59 - Stigao je i Keba sa ženom Oljom, i to sa starom bojom kose, a sam je izjavio kako je "Olja kriva" za kašnjenje.

foto: Printscreen

20:57 - Stigla je i Suzana Mančić koja nam je izjavila najluđu stvar:

- Imam utisak da u meni žive 4 žene,koje se stalno bore jedna protiv druge,i da mi je vrlo tesno u svojoj koži - saopštila je Suzana, a mi verujemo da misli na silno spremanje za party.

20:50 - Knez je došao sa svojom ćerkom Ksenijom koja je oduševila sve prisutne izgledom.

- Malo sam se duže spremao i oblačio, ali sam jako srećan što postoje mesta gde je glamur obavezan, a to je uvek Story žurka, svake godine.

Ksenija nam je rekla kako kako radi na svojoj muzičkoj karijeri i da uskoro možemo da očekujemo hit.

foto: Printscreen/youtube/Story Srbija

20:40 - Sara Jo napravila haos na crvenom tepihu svojom novom frizurom!

Ko nije video Nedin dekolte taj je slep: Da li je ovo najveći promašaj crvenog tepiha?

Prvi put posle afere Kokain: Bulat u javnosti sa ženom i ćerkicom! (FOTO)

Zorannah otkrila tajnu: Ovo nikada, ali nikada ne bih obukla! (FOTO)

Knezova ćerka pokazala sve! Otkrovenje crvenog tepiha najveće žurke na Balkanu! (FOTO)

20:35 - Neda Ukraden pojavila se u teget haljini i crnoj kožnoj jakni, što odmah možemo da kažemo da nije baš najsrećnija kombinacija.

foto: Printscreen/youtube/Story Srbija

20:26 - Zorannah se nije mnogo spremala za party, čitavih 7 minuta po njenim rečima:

- Planirala sam drugu haljinu, ali sam sve na sebi zbrčkala - smejala se ona

20:33 - Marko Rokvić (sveže oženjen čovek) došao je u društvu svoje supruge i pohvalio nam se kako mu je bilo jako zabavno na svadbi i da jedva čeka snimak sa svadbe, a što se tiče odela:

- Imam jedno odelo za sve - proslave, svadbe, sahrane - rekao nam je Marko , a njegova supruga Sara je dodala:

- Ništa se nije promenilo u braku - rekla je Sara , a Marko je samo dobacio kako je još više voli!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.