KARLEUŠA JE PLAKALA ZBOG NJE! Anastasija za Espreso progovorila o incidentu!
Foto: Instagram printscreen

opa!

KARLEUŠA JE PLAKALA ZBOG NJE! Anastasija za Espreso progovorila o incidentu!

Kako je njoj bilo u tim trenucima?

Objavljeno:

Proteklog vikenda takmičarka u "Zvezdama Granda" Anastasija Ićurup nije prošla u polufinale ovog takmičenja. I ne samo što nije prošla, već ona nije dobila ni šansu da se bori u baražu.

Dobila je samo jedan glas od članova žirija. Ovoj mladoj pevačici mentorka je bila Jelena Karleuša, koja je bila ogorčena na kolege iz žirija. I ne samo što je bila ogorčena, već se čak i rasplakala.

– Glasanjem ste pokazali elementarno nepoštovanje mene – u emisiji je rekla razočarana i uplakana Karleuša.

Jelena je poručila kolegama da su iz takmičenja izbacili devojku koja ima potencijal da bude najveća zvezda u odnosu na ostale takmičare.

Jelena Karleuša
foto: Youtube

Nakon cele situacije, Espreso je kontaktirao takmičarku za koju se Jelena grčevito borila proteklog vikenda. Treba pomenuti da se Anastasija u emisiji rasplakala nakon što je Jelena pustila suze.

– Rasplakala sam se na Jeleninu reakciju i suze. Jelenu volim mnogo jer je bila uz mene kroz celo takmičenje, bodrila me, verovala... Dala mi je takav vetar u leđa, hrabrost i snagu za dalje. Hvala joj beskrajno na tome - rekla je Anastasija za naš portal.

Ovo je bilo prvi put da je Karleuša plakala zbog toga što neka njena takmičarka ili takmičar nisu prošli barem u baraž. Kako ti je bilo? Da li si posle izbacivanja uopšte mogla da pomisliš da bi JK onako plakala?

– Nisam mogla da zamislim da će je toliko potresti moje ispadanje, ali svakako da mi znači mnogo, jer je ona pre svega mnogo velika zvezda, a kada takva zvezda pusti suzu zbog vas onda se zna koliko ste uspeli.

Delovalo je da si na snimanju ove emisije imala neki problem koji su krila. Kao da si i na pojedinim deonicama otežano pevala. Da li si imala neki problem koji si krila od svih?

– Prošla emisija je mnogo uticala na mene i mogu slobodno da kažem da sam donekle ušla u borbu za finale i nespremna - odgovorila nam je mlada pevačica na kraju ovog razgovora.

Bonus video:

00:15

ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ UDAJE SE SLEDEĆA! Pevačica se sredila VRHUNSKI, otišla na svadbu, pa uhvatila BIDERMAJER! (VIDEO)

(Espreso/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.