ANICA DOBRA POSTAJE PLANETARNO POPULARNA? Glumica nominovana za NEMAČKU GLUMAČKU NAGRADU, Srbija ponosna!
Foto: Printscreen/Instagram

svaka čast

ANICA DOBRA POSTAJE PLANETARNO POPULARNA? Glumica nominovana za NEMAČKU GLUMAČKU NAGRADU, Srbija ponosna!

Osim klasičnih kategorija kao što su nominacije za glavnu glumicu i glumca, mladog glumca, postoje i nominacije za glumca u komediji, kao i kategorija „starker auftritt“, što bi u doslovnom prevodu značilo „jak nastup“ ili „izuzetna gluma“

Objavljeno: 21:25h

Proslavljena glumica Anica Dobra na javnoj sceni Srbije prisutna je više od tri decenije, a publika uživa da gleda njena brojna ostvarenja. Ovog puta nominovana je za veliku nagradu, van naših granica

Anica je nominovana za prestižnu „Nemačku glumačku nagradu“ koja već deset godina predstavlja parametar za kvalitet glumačkog izražaja, saznaje Nedeljnik.rs.

Anica Dobra
foto: Zorana Jevtić

Osim klasičnih kategorija kao što su nominacije za glavnu glumicu i glumca, mladog glumca, postoje i nominacije za glumca u komediji, kao i kategorija „starker auftritt“, što bi u doslovnom prevodu značilo „jak nastup“ ili „izuzetna gluma“.

Anica Dobra je nominovana upravo u ovoj kategoriji za ulogu Leyle u filmu „Fuchs im Bau“ (na engleskom Fox in a hole). Film se bavi životima mladih ljudi u zatvoru, kao i odnosom sa njihovim novim nastavnikom i novopridošlom zatvorenicom, koja je u isto vreme i zatvorenica svog tela.

Bonus video:

04:39

Posao i ljubav cveta: Tamara Đurić za Espreso otkrila da očekuje drugo dete!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.