GORDANA ŠAULIĆ OTKRILA DA SE SVE PREOKREĆE O PRODAJI KUĆE: Donela je odluku koja se ne može promeniti! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

iskrena

GORDANA ŠAULIĆ OTKRILA DA SE SVE PREOKREĆE O PRODAJI KUĆE: Donela je odluku koja se ne može promeniti! (FOTO)

"Nećemo prodati vikendicu u Krčedinu", istakla je Šaulićka.

Objavljeno:

Na Saboru narodne muzike krajem prošlog meseca, nagrada “Nacionalni estradno muzički umetnik Srbije” pripala je posthumno Šabanu Šauliću, a uručena je njegovoj udovici Gordani.

Ovim povodom Gordana je u obraćanju za medije rekla da je počastvovana nagradom.

– Dobili smo nagradu na RTS-u. Posle velike tragedije i tuge, koja uvek ostaje u srcu, eto malo lepih vesti. To je prva nagrada koju je dobio, koju mu je uručio naš predsednik, i time nam ukazao čast. Mislim da bi to Šabanu mnogo značilo i znači, naravno, i nama, kao porodici. Ali ne samo jer je to priznanje od države i predsednika, nego jer je to priznanje nego svim tim, milionima ljudi, koji su godinama voleli Šabana. Bez njih ne bi bilo ničega. Te nagrade su satisfakcija jer to znači da ga narod nije zaboravio, da ga ceni i poštuje. Ali, velika je tuga što nije tu, da sve to vidi – rekla je Goca, a zatim istakla da neće biti lako da neko od mlađih generacija u muzičkom smislu nasledi Šabana.

Gordana Šaulić
foto: Youtube

– Ne mogu da budem skromna, ali mislim da te vokalne sposobnosti… To se skoro neće dogoditi. Ipak, ima ljudi koji pevaju na način blizak Šabanovom izvođenju, rekla je Goca, a zatim demantovala navode o prodaji vikendice u Krčedinu o čemu se dosta govorilo proteklih dana.

– Nema istine u tome. Niko ništa ne ruši! Ta vikendica se neće prodati! Zašto bi prodali tu kuću? Ne, to nije tačno – rekla je Goca.

Gordanin unuk, fudbaler Luka Adžić oženio se protekle nedelje, a Šaulićeva ne krije sreću što uskoro dolazi još jedna unuka na svet.

– Čekamo devojčicu i jako smo srećni. Svadba je bila u najužem krugu porodice, mladenci su tako želeli, a kad dođe beba, tad ćemo praviti kako smo navikli.

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.