NOVA DEVOJKA BRANISLAVA LEČIĆA NEODOLJIVO PODSEĆA NA NINU RADULOVIĆ: Evo ko je ona i čime se bavi! (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić

otkriveno

NOVA DEVOJKA BRANISLAVA LEČIĆA NEODOLJIVO PODSEĆA NA NINU RADULOVIĆ: Evo ko je ona i čime se bavi! (FOTO)

Činjenica je da dosta podseća na njegovu bivšu suprugu Ninu Radulović, a sličnost su im godine.

Objavljeno: 08:31h

Nova devojka Branislava Lečića više nije tajna. Već nekoliko dana mediji bruje kako je poznati glumac u jeku skandaloznih optužbi skandaloznih optužbi utehu i mir pronašao u ljubavi. Zaljubljeni par prvo je uslikan na beogradskom aerodromu kako se vraća ili sprema da otputuje na odmor, a sada su viđeni kako u jednom beogradskom lokalu uživaju u smiraju dana.

Branislav Lečić
foto: © ATA Images

Svi pišu da ima novu ljubav, ali do sada se nije znalo ko je nova devojka Branislava Lečića. Činjenica je da dosta podseća na njegovu bivšu suprugu Ninu Radulović, a sličnost su im godine.

Branislav Lečić
foto: © ATA Images

Jelena (36), nova devojka Branislava Lečića, rođena je u Beogradu, a ljubav prema fotografiji odvela ju je na Akademiju lepih umetnosti. Godinama je uspešna u poslu kojim se bavi, a očigledno je umetnost bila ta koja ju je spojila sa Lečićem. Jelena radi kao asistent na jednom fakultetu, na predmetima crtanje i crtanje- ilustracija.

Jelena
foto: Facebook

Nasmejanoj brineti očigledno ne smetaju napisi o njenom izabraniku, već uživa u novoj emotivnoj vezi ne mareći šta drugi kažu.

Jelena
foto: Facebook

(Espreso/Helo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.