SCENA KOJU ĆE PAMTITI DOK JE ŽIVA! POPULARNA SPAJSICA NA POVRATNIČKOJ TURNEJI DOŽIVELA NEVIĐENI PEH: Curilo joj...
Foto: Profimedia

nezgoda

SCENA KOJU ĆE PAMTITI DOK JE ŽIVA! POPULARNA SPAJSICA NA POVRATNIČKOJ TURNEJI DOŽIVELA NEVIĐENI PEH: Curilo joj...

Popularna spajsica prisetila se nezgode na pozornici.

Objavljeno:

Pevačica Ema Banton otkrila je kako je iznenada procurila na scenu tokom popularne povratničke turneje "Spice Girls".

Mleko joj je počelo teći iz grudi, pa je morala da pobegne sa bine da ne bi procurila kroz odeću.

Bejbi Spajs je tom prilikom nosila haljinu koju je potpisao Robert Kavali, a incident se dogodio samo četiri meseca nakon što je rodila sina Biu-a. Zbog pretrpanog rasporeda i povratka na scenu u decembru 2007. godine, pevačica je dojila sina i kombinovala formulu sa njim.

foto: Profimedia

Jedan od najpopularnijih ženskih bendova svih vremena, nastupio je na povratničkoj turneji u Staples Center-u u Los Anđelesu, a 45-godišnja Ema se tačno seća trenutka kada se dogodila nesreća.

„Sećam se da se to dešavalo dok smo pevali„ Reci da ćeš biti tamo “. Nosila sam zlatno-ružičastu haljinu sa kraljevskom trakom i visokim okovratnikom, a zlatna traka mi je bila tik iznad grudi. Morala sam otpevati još jednu celu pesmu i samo sam se nadala da se ništa ne vidi. - stoji u tekstu izdvojenom iz pevačičine nove knjige koji je objavio The Sun.

Kad je shvatila šta se dešava, pobegla je sa pozornice prema svom partneru Džejdu Dzonsu vrišteći da joj doda jastučiće za dojenje.

Srećom po muzičku zvezdu, haljina koju je nosila bila je prilično porozna, pa joj se većina mleka „prosula po stomaku“, ali da ju je neko bolje pogledao tokom nastupa, tvrdi Bunton, primetili bi mokre mrlje.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.