DRAMA U PORODICI ŠAULIĆ, POTPUNO OČAJNI! RUŠI SE ŠABANOVA KUĆA U KRČEDINU?! "Prete im, uništiće se Šabanov raj"!
Foto: Sonja Spasić

šok

DRAMA U PORODICI ŠAULIĆ, POTPUNO OČAJNI! RUŠI SE ŠABANOVA KUĆA U KRČEDINU?! "Prete im, uništiće se Šabanov raj"!

Porodica Šaulić očajna, meštani uplašeni zbog gastarbajtera iz Nemačke.

Objavljeno:

Udovica legendarnog Šabana Šaulića, Gordana i njena deca, se navodno, suočavaju sa nedaćom koju ovoga puta ne znaju kako da reše, s obzirom na to da se, kako pišu domaći mediji, pojavio gastarbajter iz Nemačke koji ima plan da u Krčedinu gradi hotelski kompleks i to upravo na mestu gde je čuvena vikendica pokojnog pevača.

Prema rečima izvora iz Krčedina, taj čovek je spreman na sve, pa uveliko ubeđuje komšije pokojnog Šabana da mu prodaju svoje placeve kako bi ostvario svoju zamisao, a na kraju planira da ubedi i Gocu.

Gordana Šaulić, Šaban Šaulić
foto: Dragan Kadić

- Ne znam da li je Gordana čula za to da se taj čovek sprema da ponudi svima velike pare i da kupi nekoliko placeva, među kojima je i Šabanov- započinje izvor za "Scandal" i nastavlja:

- Znam da Goca ni za živu glavu neće dati tu kuću jer je ona najlepša uspomena na pokojnog Šabana pored pesama koje je ostavio. Malo se više zaleteo taj gastarbajter, misli da je Goca od juče i tikva bez korena, ali neće mu to proći. Na silu i preko ucena se ništa ne može. E sad, tamo su se u Krčedinu meštani uplašili jer im on preti i ucenjuje ih, pa malo popuštaju pod pritiskom, ali sam siguran da Gordana neće dozvoliti da se uništi Šabanov raj na Dunavu - zaključuje izvor za gorenadeni list.

(Espreso/Scandal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.