TRAGEDIJA KOJA JE TADA UZDRMALA BALKAN! PEVAČ SNIMAO LAJV SA ŽENOM KADA IH JE POKOSIO VOZ! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
Foto: Youtube

jezivo

TRAGEDIJA KOJA JE TADA UZDRMALA BALKAN! PEVAČ SNIMAO LAJV SA ŽENOM KADA IH JE POKOSIO VOZ! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

- Jednog dana, pogrešan voz će te odvesti do prave destinacije - napisao je rumunski pop pevač samo mesec dana pre tragedije

Objavljeno: 13:22h

Pevač Tavi Pustiu (29) tragično je stradao prošle godine kada je pokušao da pređe šine, sa ženom u kolima, u tom trenutku je snimao i lajv, tako da taj uznemirujući snimak još uvek niko nije zaboravio.

Automobil rumunskog pevača smrskao je voz, a sve je ostalo zabeleženo, s obzirom na to da je Tavi u tom trenutku držao lajv uključenje i zabavljao se, uz glasnu muziku.

Pevač
foto: Youtube

Na snimku se vidi kako pevač uživa u bitu, dok se vozilom približava šinama, u gradu Ploešti. Vidi se i kako njegova žena, koja je vozila, gleda da li voz nailazi, ali trenutak nepažnje bio je dovoljan da jedan ne vide ni ona, ni Tavi, što je dovelo do velike tragedije.

embed

U videu se čuje i Tavijev vrisak, ali bilo je prekasno za reakciju.

- Usled sudara vozila i voza 29-godišnji muškarac proglašen je mrtvim, dok je 24-godišnja žena, koja je vozila, hospitalizovana. Do nesreće je došlo zbog nepoštovanja pravila na nivou prelaza - saopšteno je iz policije.

- Jednog dana, pogrešan voz će te odvesti do prave destinacije - napisao je rumunski pop pevač samo mesec dana pre tragedije.

Njegova supruga je bila u kritičnom stanju, preneo je tada Dejli star.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.