U ovo je teško poverovati - al' i to moguće: Zorica Brunclik nije uvek imala roze kosu, ovako je izgledala na početku karijere  (FOTO)
Foto: Printscreen/Facebook/Zorica Brunclik

Šta mislite koja je njena prirodna boja?

U ovo je teško poverovati - al' i to moguće: Zorica Brunclik nije uvek imala roze kosu, ovako je izgledala na početku karijere (FOTO)

Popularna pevačica Zorica Brunclik i nova članica žirija "Pinkovih zvezda", verovali ili ne, nije uvek imala pink roze kosu
Objavljeno: 11:41h

Zoricu Brunclik je u estradne vode uplovila početkom sedamdesetih godina, a nakon pet godina pevanja po kafanama i restoranima, gostujući u hotelu „Dunav“ u Požarevcu upoznaje tada još neafirmisanog pevača i kompozitora Novicu Uroševića sa kojim počinje da gradi muzičku karijeru.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

On je nastupao sa orkestrom Tihomira Paunovića Tike koji je u to vreme tražio nove pevačice, pa se tako Zorici pružila prilika da snimi pesmu za PGP.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Zorica je prvu ploču snimila za Produkciju gramofonskih ploča PGP RTB 1975. god. i to je bila singl ploča sa naslovnom numerom „Ne daj da nas rastave“.

Pesma je doživela veliki uspeh i ploča je izdata u tiražu od 300.000 primeraka, a nakon toga krenuli su da se nižu uspesi.

Tih prvih deset godina svoje karijere Zorica nije eksperimentisala sa kosom, već je bila prava prirodna crnokosa lepotica.

Možete li da je zamislite? Ma nema potrebe, pokazaćemo vam njenu fotku iz tog perioda...

Pevačica je trenutno u žiriju popularnog muzičkog takmičenja u regionu "Pinkovih zvezda", a daleko od toga da izgleda ovako.

Zorica se 1986. ofarbala se u crveno, da bi se potom 1988. na dve godine ponovo vratila prirodnoj boji kose, a onda je od 1993. kosa roze boje postala njen zaštitni znak, po kom je, osim po pevanju, prepoznatljiva.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.