PREDVIĐALI SU JOJ VELIKU GLUMAČKU KARIJERU, LJUBAVNIK PUCAO U NJU: Ostala je NEPOKRETNA, nakon par godina i UMRLA!
Foto: Facebook

jeziva sudbina

PREDVIĐALI SU JOJ VELIKU GLUMAČKU KARIJERU, LJUBAVNIK PUCAO U NJU: Ostala je NEPOKRETNA, nakon par godina i UMRLA!

Bivša glumica se odrekla filma i posvetila astrologiji, ali nije mogla da predvidi šta će je snaći.

Objavljeno: 12:47h

Malo ko zna da je Milja Vujanović 1967. godine bila mis Srbije, a nakon glavne uloge u filmu „Rani radovi“ Želimira Žilnika (1969), koji je na prestižnom Berlinalu osvojio Zlatnog medveda, predviđali su joj sjajnu glumačku karijeru.

Po Vikipediji, Milja je "posle Eve Ras, bila druga glumica koja se svlačila u filmovima", a dala je izjavu "da bolje izgleda bez odeće, nego kad je obučena".

Ipak joj je u nekom momentu dosadilo da igra uloge golišavih lepotica, pa se povukla i potpuno posvetila astrologiji. Stekla je diplome svetski priznatih astroloških škola i postala "stručnjak za zvezdanu magiju".

Milja se odrekla glumačke karijere, ali ne i javnog života, pa je tako pisala za medije, objavljivala knjige, pojavljivala se u emisijama.

Zvezde joj, ipak, nisu nagovestile tragediju koju će doživeti - u maju, 2000. godine, njen ljubavnik Obrad Zejak pucao je u nju, a onda se prijavio za pokušaj ubistva.

Maša Jovanović
foto: Youtube

– Upoznali su se u Astro centru, došao je na analizu horoskopa, mada kruže priče da je on njoj bio poslat od strane službe državne bezbednosti. Ona je, to sam čula mnogo kasnije, svojim prijateljima tada rekla: “Ovaj je došao da me u***e”. Takav je osećaj imala. Otkad se on pojavio, sve je ukazivalo da će doći do neke tragedije. Sve vreme je radio na tome da stane između nas dve, da nas udalji, da mama ima neprijateljski odnos prema meni, što nije normalno. Donekle je uspeo u tome. On je bio vojno lice u penziji i uvek je nosio pištolj sa sobom. Jednom kada su došli kod mene u posetu, izvadio je pištolj i stavio ga na sto. Prenerazila sam se. Tada sam rekla mami da to ne može da radi u mojoj kući. Ne znam šta mu je to značilo, valjda je to bila neka demonstracija sile. Posle nekoliko nedelja on je nju upucao tim pištoljem- pričala je ranije za "Gloriju" Miljina ćerka Maša.

Milja se izvukla iz kome, ali je ostala nepokretna. Nikad se nije oporavila, a poslednjih godina života posvetila se pisanju knjiga. Umrla je 4. juna 2005. u Beogradu.

(Espreso/Glorija)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.