NINA BADRIĆ OČI U OČI SA PROGONITELJEM! NJENA ISPOVEST LEDI KRV U VENAMA: Stavio joj uređaj za praćenje na kola!
Foto: Instagram

strašno

NINA BADRIĆ OČI U OČI SA PROGONITELJEM! NJENA ISPOVEST LEDI KRV U VENAMA: Stavio joj uređaj za praćenje na kola!

Sada je prvi put otkrila koja je situacija presudila da se obrati policiji i koliko je živela u strahu.

Objavljeno: 14:28h

Pevačica Nina Badrić otkrila je da ju je pandemija korona virusa baš promenila, a onda je šokirala kada je otkrila da se suočila sa svojim progoniteljem koji joj je postavio uređaj za praćenje na njena kola.

Inače, pevačica se u aprilu ove godine susrela se na sudu sa penzionerom koji ju je dve godine uhodio. Sada je prvi put otkrila koja je situacija presudila da se obrati policiji i koliko je živela u strahu.

Nina Badrić
foto: Dragana Udovičić

- Zamislite kako je živeti sa spoznajom da vas neko konstantno prati i da uvek vreba na vas? Da zna vašu adresu i dolazi vam na prag, zvoni na vrata stana, da letuje gde vi letujete i spava u hotelim gde vi nastupate. Da u svakom trenutku zna gde se nalazite i da čak na autu pronađete uređaj za praćenje. Najviše sam zahvalna policiji s kojom sam u kontaktu, jer te stvari nisu nimalo bezazlene. Takve sam situacije nažalost prošla više puta u životu i nadam se da nikada više neću morati da se suočavam sa takvim ljudima, jer to nikome ne bih poželela - rekla je Nina za hrvatski “Jutarnji”.

Nina je otkrila da je protekle godine pobedila korona virus i da se sada sjajno oseća:

- Imala sam koronu i uspela sam da je pobedim. Zahvalna sam bogu što su simptomi bili blagi, te sam osetila tek kao malo težu prehladu. No poznajem mnogo ljudi koji su jako teško prošli kroz sve, a neki od njih su nažalost izgubili bitku. Postala sam vegetarijanka.

Vreme samoizolacije pevačica je iskoristila da se više okrene sebi te promeni neke životne navike.

- Neverovatno lako sam se privikla na novo stanje i vođenja mišlju da je svima isto, mirno prošla kroz ovo nesrećno vreme. Prihvatila sam trenutno stanje stvari i osmislila svakodnevnicu u kojoj sam puno toga napravila. Vratila sam se prirodi i zdravom životu bez stresa, kakav sam do sad poznavala. Rano idem na spavanje, rano se budim, a plac, kuhinja šetnja prirodom i čitanje knjiga postali su mi svakodnevnica. Ishranu sam potpuno promenila. Sastoji se od voća, povrća i žitarica. Prestala sam da jedem meso i bilo šta što je životinjskog porekla. I moram priznati da se osećam odlično, bistro i snažno. Ovo je bilo idealno vreme da se čovek sastane sam sa sobom. A ja sam shvatila da sam puno nedostajala samoj sebi sve ove godine koje sam provela radeći - bila je iskrena Badrićeva.

(Espreso/Jutarnji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.