PAZI PAPARACO! BRENA I BOBA NEMAJU MIRA, PUTUJU KAO PTICE SELICE: Uhvaćeni na aerodromu sa ZABORAVLJENIM kolegom!
Lepa Brena i Boba Živojinović, Foto: Instagram

uživaju

PAZI PAPARACO! BRENA I BOBA NEMAJU MIRA, PUTUJU KAO PTICE SELICE: Uhvaćeni na aerodromu sa ZABORAVLJENIM kolegom!

Lepa Brena i Boba su se umorili dok su čekali avion za Crnu Goru

Objavljeno: 09:35h

Jedva da ima mesec dana kako su Lepa Brena i njen suprug Slobodan Boba Živojinović stigli u Srbiju s putovanja, a pre dva dana su opet otišli na odmor.

Ovog puta odlučili su se za Crnogorsko primorje, gde ih je čekala njihova jahta, koja je inače usidrena u Rijeci. Poznati estradni par provešće odmor u krstarenju Jadranom, što inače praktikuju svake godine na početku letnje sezone, s tim što im je polazak obično iz Hrvatske. Izgleda da su ovaj put rešili da tamo završe morsku rutu, pa su startovali iz Crne Gore.

1 / 2 Foto: Kurir

Paparaco je sreo Brenu i Bobu kad su polazili iz Beograda, na aerodromu "Nikola Tesla". Došli su malo ranije nego što je potrebno, pa su se nakon čekiranja smestili u kafić da se odmore. U jednom momentu prišao im je Darko Filipović, pomalo zaboravljeni pevač koji je slavu stekao učešćem u prvoj sezoni "Zvezda Granda". S njim su se srdačno pozdravili i proćaskali, posle čega je Darko otišao dalje.

Lepa Brena i Boba Živojinović
foto: Kurir

Brena i Boba su ostali da sede, čekajući svoj let za Crnu Goru, a za to vreme su gledali u telefone, pili vodu i razmenili poneku reč. Izgleda da ih je prilično umorilo čekanje, što se može zaključiti i po njihovim sumornim licima.

Bonus video:

00:07

LJUPKA, IMAŠ TELO BOGINJE: Pevačica vredno radi na TOP liniji, otišla u teretanu i omamila sve SNIMKOM U VRUĆIM HELANKAMA! (VIDEO)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.