HURRICANE OTIŠLE NA ZANZIBAR PA SE POSKIDALE: Kao 3 vatre, izgledaju toliko MOĆNO da zastaje DAH!
Foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ

opa

HURRICANE OTIŠLE NA ZANZIBAR PA SE POSKIDALE: Kao 3 vatre, izgledaju toliko MOĆNO da zastaje DAH!

Da podsetimo, Edis Fetić ušao je u rijaliti "Zadruga" kao oženjeni dečko Dragane Mitar, koja se u tom trenutku muvala i sa Vladimirom Tomovićem

Objavljeno:

Energične “Uraganke” još nisu predahnule posle Roterdama gde su predstavljale Srbiju na “Evroviziji”, a uspele su da stignu čak do Zanzibara!

Iako će svi pomisliti da su otišle na zaluženi godišnji odmor, Knesija, Ivana i Sanja su na ovu egzotičnu destinaciju stigle iz poslovnih razloga. Članice “Hurricane” izabrale su Zanzibar za snimanje spota nove pesme koju pripremaju.

– Nisu otišle da odmaraju. Kod nas nema stajanja – našalila se Ana koja je zadužena za odnose s medijima ispred “Hurricane”. Ona je otkrila detalje njihovih poslovnih obaveza na ovoj dalekoj lokaciji, gde uglavnom vole da borave javne ličnosti.

– Sanja, Knesija i Ivana na Zanzibaru rade spot za narednu pesmu, a usput snimaju sa Ognjenom Amidžićem delove za njegovu letnju emisiju – poručila je ona.

Hurricane
foto: Printscreen

U međuvremenu, devojke su na svojim storijima podelile atmosferu, ali i one snimke gde su u kupaćim kostimima. Jasno je da će, ipak, i malo da uživaju u predivnim prizorima družeći se, uz koktele na plaži.

Hurricane
foto: Printscreen

Podsetimo, ženski trio pre nekoliko dana promovisao je vakcinisanje protiv koronavirusa, pa su se pojavile u tržnom centru na Konjarniku, uz poruku da su se one već zaštitile.

Hurricane
foto: Printscreen

Bonus video:

02:53

MOŽE DA SE ZARADI STOTINE HILJADA DOLARA DNEVNO: Popularni pevač obrnuo list - muzika je suština, ali zarađuje na OVAJ način!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.