DUŠAN JE MUČENIK KOJI NE PRIHVATA DA SAM GA OSTAVILA: Pevačica iznela detalje razvoda, papiri podneti prošle godine
Foto: Printscreen

priča se svela na kraj!

DUŠAN JE MUČENIK KOJI NE PRIHVATA DA SAM GA OSTAVILA: Pevačica iznela detalje razvoda, papiri podneti prošle godine

Nakon navoda da je Dušan nedavno podneo zahtev za razvod braka, Tanja tvrdi da je ona to uradila još prošle godine.

Objavljeno: 12:43h

Pevačica Tanja Savić tvrdi da je pre godinu dana podnela zahtev za razvod braka od Dušana Jovančevića koji, kako kaže, ne može da prihvati da ga je ostavila te je zbog toga povređen i, prema njenim prečima, menja priču.

Naime, nakon navoda da je Dušan nedavno podneo zahtev za razvod braka, Tanja tvrdi da je ona to uradila još prošle godine. Pevačica tvrdi da se Jovančević meša u njene razgovore sa decom i da joj govori da je on nju ostavio, a ne ona njega.

- O Bože, mučenik! Nije on to uradio prvi, već ja. On je sad promenio priču, počeo je da mi se ubacuje u razgovor sa decom i govori: "Ja sam tebe ostavio", nisi ti mene, valjda je toliko povređen da ne može da prihvati činjenicu da sam ja njega ostavila, da radi ovo što radim, vraćam decu, valjda ne može da podnese, pa da me navede na svoju vodenicu. Nije on ništa podneo, sve sam to ja podnela prva - kaže Tanja za Telegraf Jetset.

Tanja Savić
foto: Ata images

- Podnela sam zahtev za razvod braka prošle godine, ali nije bilo moguće da se razvedemo pre ovog aprila. Nije mogo da se realizuje dok ne prođe godinu dana, daje se godinu dana prostora ako supružnici ipak žele da se pomire - rekla je pevačica.

- Neko sam ko govori uvek istinu, ne volim laž, prevrtljive ljude, nepravdu i uvek ću stati na stranu slabijeg, u ovom slučaju to sam ja i moram da se branim od laži. Moja publika i moji ljudi moraju da znaju istinu i uvek ću je reći zato što ih poštujem - dodala je Tanja.

Sa druge strane Jovančević tvrdi da je on ostavio pevačicu i da se, kako je rekao, on razvodi od Tanje, a ne ona od njega.

Tanja Savić
foto: Damir Dervišagić

- Predao sam zahtev za razvod. Kad dobijem potvrdu šaljem vam i to. Ja se od nje razvodim, ne ona od mene. Ja sam nju ostavio prošle godine, nije ona mene ostavila. Evo vam papiri, pa da vidite ko laže - rekao je za Blic.

Podsetimo, Dušan je pre više od godinu dana sinove Maksima i Đorđa odveo u Austaliju bez pevačicinog znanja, Tanja je alarmirala javnost, a po odluci suda deca će biti vraćena u Srbiju, ali pevačica nema starateljstvo, nadležni će o tome odlučivati naknadno.

Bonus video:

ESPRESO INTERVJU: Jelena Kostov
21:44

ESPRESO INTERVJU: Jelena Kostov

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media