TAJ POLUSVET JE GOSPODIN FUC*ING INTELECTUALE! Bajina ćerka ŽESTOKO odgovorila na Karleušin post za njenog oca!
Foto: Printscreen/Instagram

opa!

TAJ POLUSVET JE GOSPODIN FUC*ING INTELECTUALE! Bajina ćerka ŽESTOKO odgovorila na Karleušin post za njenog oca!

Kada može Karleuša može i ona.

Objavljeno:

Jelena Karleuša je putem svog Instagrama uputila oštre kritike na račun onih koji na slavlja zovu pevača Mirka Pajčina, poznatijeg kao Baja Mali Knindža, nakon što je nedavno nastupio na dva privatna veselja poznatih pevačica.

Kako je Karleuša navela u svojoj objavi, njegova pojava na proslavama je "pokazatelj gde se nalazimo kao društvo".

Nakon Jeleninih opaski, oglasila se pevačeva ćerka Lila Pajčin, koja je poručila da je njen otac obrazovan, načitan i da se drži dalje od skandala.

- Taj polusvet, šljam, primitivac je otac šestoro dece, načitan, porodičan čovek, koji ceo život drži do sebe i svoju porodicu daleko od Vaših estradnih skandala, koga voli publika širom sveta. Gospodin, otac, legenda Mirko Pajčin fuc*ing intelektuale- stoji u objavi Ljilje Pajčin.

lila pajčin
foto: printscreen

Nakon odgovora Bajine ćerke, Jelena se osvrnula na sadržaj muzičkih numera koje propagiraju, kako je navela, mržnju, podele i ratove.

- Muzika je divna umetnost koja spaja ljude! Muzika ruši granice, boje i predrasude. Muzika, kao ni sport, ne sme da propagira mržnju, podele, ratove i da slavi ubijanje. Nikada! Svako ko to radi, nije ništa drugo do perfidno go*no koje lažnim patriotizmom zarađuje jeftine poene kod primitivaca. Svako ko u takvoj zloupotrebi muzike uživa, tako nešto sluša i opravdava je ljudski talog bez mozga. Sa takvima nema razgovora jer neće razumeti, samo veliki lanac i katanac.

Jelena Karleuša
foto: printscreen

Inače, Jelena Karleuša je ranije za Baju Malog Knindžu napisala:

- Pojava Baje je*enog Knindže na proslavama domaćih "javnih ličnosti" je pokazatelj da smo kao društvo otišli u ku*ac. Je*eni polu svet! Kao Beograđanka i lokal patriota mogu da kažem da su nas šljam i primitivci doveli do dna.

Bonus video:

00:06

ANA KORAĆ U VATRENOJ KOMBINACIJI SLAVI ROĐENDAN! Starleta izbacila SILIKONSKE grudi, sve puca na njoj!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.