GOGA SEKULIĆ NAJISKRENIJE PROGOVORILA O MUŽU: Pomenula i ESTRADU, tvrdi da je spremila pravu BOMBU!
Foto: Instagram printscreen

OPA

GOGA SEKULIĆ NAJISKRENIJE PROGOVORILA O MUŽU: Pomenula i ESTRADU, tvrdi da je spremila pravu BOMBU!

Ja i on provodimo non-stop vreme zajedno, ali kad ja snimam, super mu je kod babe i dede, tu su parkići, šetnje. Idem sad kod njih na ručak, ali već od sutra kreću nove akcije

Objavljeno:

Pevačica Goga Sekulić uključila se sa Nemanjom Vujičićem u emisiju "Premijera - Vikend specijal" gde je otkrila da je sa nemačkim reperom PJ-em snimila spot za pesmu "Balkan baby", ali i progovorila o odnosu sa suprugom.

Nekada više očekujemo, svi se nadamo i trudimo, i moje kolege i ja, nekad ispadne u fulu, nekad je moglo i bolje. Mi smo u decembru snimili pesmu, ali zbog svega što se dešavalo, nismo mogli da snimimo spot. Ja se nadam da će biti za 10ak dana. Očekujte svašta - rekla je Goga, pa otkrila da ide da provede sada vreme sa sinom:

Ja i on provodimo non-stop vreme zajedno, ali kad ja snimam, super mu je kod babe i dede, tu su parkići, šetnje. Idem sad kod njih na ručak, ali već od sutra kreću nove akcije.

Goga i njen suprug Uroš žive na relaciji Cirih - Beograd, a mnogima je i dalje čudno kako opstaju, pa se neretko pojave glasine da nisu zajedno. Međutim, Goga je sada otkrila da njihov sin ima karakteristike oboje, ali i da je u njenom braku sve u redu.

Goga Sekulić
foto: Instagram printscreen

Tata je lep, pametan i sportista, ali bogami neki kažu da liči na mamu. Najbolje je da uzme ono sve što treba i od mame i od tate, dobar miks, ali je opasan. Neki me pitaju gde mi je muž, situacija, ali mi i dalje živimo na relaciji Cirih - Beograd, mi smo navikli tako, evo za par dana idem u Cirih, pa idemo na more. Uvek će se pričati, nagađati, ranije me je to nerviralo, ali da ja sad nekom da objašnjavam da zbog naših obaveza moramo tako da živimo, ne zanima me. Ta tema mi je smešna, psi laju, karavani prolaze. Kada bi se svi bavili svojim životima, bilo bi im bolje - rekla je Goga.

Bonus video:

00:06

ANA KORAĆ U VATRENOJ KOMBINACIJI SLAVI ROĐENDAN! Starleta izbacila SILIKONSKE grudi, sve puca na njoj!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.