SKINULA SE ĆERKA GAGIJA JOVANOVIĆA I BRANKE PUJIĆ: Izbacila pozadinu, pokazala grudi i sve to u nikad VRELIJOJ POZI
Foto: Damir Dervišagić

vrelo

SKINULA SE ĆERKA GAGIJA JOVANOVIĆA I BRANKE PUJIĆ: Izbacila pozadinu, pokazala grudi i sve to u nikad VRELIJOJ POZI

Inače, Anđela je nedavno zbog filma "Južni vetar" uplovila i u muzičke vode, a već duže vreme uživa u ljubavi sa atletičarem Mihailom Dudašem

Objavljeno:

Glumica Anđela Jovanović, ćerka slavnog glumačkog para Gagija Jovanovića i Branke Pujić nikad nije bila izazovnija.

Otvorila je letnju sezonu i oduševila pratioce na Instagramu slikama u kupaćem kostimu. "Promena kostima", napisala je Anđela uz jednu od slika, dok su se komentari samo nizali.

Pratioci su oduševljeni njenom linijom i lepotom koju je, kako navode, nasledila od majke. "Koliko si zgodna", "Najlepša glumica", "Prelepa si, bre"...samo su neki od komentara.

Inače, Anđela je nedavno zbog filma "Južni vetar" uplovila i u muzičke vode, a već duže vreme uživa u ljubavi sa atletičarem Mihailom Dudašem.

- Često idem kod bake i deke da ih vidim, da im nešto odnesem, da pojedem jelo koje su spremili sa puno ljubavi. Mislim da sam već posle dve nedelje zabavljanja svratila sa Mihailom kod njih. Odmah su ga zavoleli, a mamu i tatu je upoznao posle našeg trećeg ili četvrtog izlaska - otkrila je ona nedavno za "Blic".

Bonus video:

00:15

NEVIĐENI SPEKTAKL NA NASTUPU ACE LUKASA: Pevač napravio žurku za pamćenje na beogradskom splavu, publika u TRANSU! (VIDEO)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.