SVI SMO OBOŽAVALI EMISIJE KOJE JE VODIO TIHOMIR STEPIĆ, A ONDA SE SAMO POVUKAO: Evo kako izgleda danas i šta radi!
Foto: Printscreen

promena ili ne?

SVI SMO OBOŽAVALI EMISIJE KOJE JE VODIO TIHOMIR STEPIĆ, A ONDA SE SAMO POVUKAO: Evo kako izgleda danas i šta radi!

Ipak, malo ko zna da Tihomir Tepić nije napustio voditeljstvo, već da se na Grand televiziji još uvek bavi poslom, koji mu savršeno ide od ruke

Objavljeno:

Tihomir Tepić bio je nerazdvojni partner Dragane Katić, kada je "Grand Parada" bila jedna od najgledanijih večernjih emisija. Žene su uzdisale za njim, a onda se iznenada povukao i gledateljkama širom zemlje slomio srca...

Ipak, malo ko zna da Tihomir Tepić nije napustio voditeljstvo, već da se na Grand televiziji još uvek bavi poslom, koji mu savršeno ide od ruke.

Jedino što se promenilo od kada je emisija "Grand Parada" bila u jeku popularnosti, baš kao i njen voditeljski par, je Tepićeva odluka da se, uprkos svom poslu, kloni medija i žute štampe.

- Vesti u tablodima ili paparaco fotke, nameštene ili ne, neće mi platiti račune. To sam odavno shvatio, pa ne dajem povoda i ne želim da se eksponiram na taj način. Moj posao je da budem spona između pevača i gledalaca, a ne glavna tema u tračevima - rekao je jednom prilikom za "Novosti".

Ono što će publiku posebno oduševiti je činjenica da pomenuta emisija još uvek postoji, a da je baš Tihomir njen voditelj, zajedno sa koleginicom Sanjom Ćulibrk, dok je Dragana Katić svoj pečat odlučila da da emisiji "Nikad nije kasno".

- Sa Draganom Katić uspostavio sam lep kolegijalni odnos, ali nemamo običaj da se družimo izvan posla. Dosadašnje iskustvo u različitim poslovima naučilo me je da ne treba mešati posao i privatni život, jer se tada ljudi zbliže i mogu da nastanu problemi - govorio je jednom prilikom za medije Tihomir.

Bonus video:

00:15

NEVIĐENI SPEKTAKL NA NASTUPU ACE LUKASA: Pevač napravio žurku za pamćenje na beogradskom splavu, publika u TRANSU! (VIDEO)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.