KARLEUŠU JE ODUŠEVIO U ZVEZDAMA GRANDA! Filip za Espreso otkriva kako je SMRŠAO! (FOTO)
Foto: Youtube

PRIZNAO

KARLEUŠU JE ODUŠEVIO U ZVEZDAMA GRANDA! Filip za Espreso otkriva kako je SMRŠAO! (FOTO)

On je dobio ugovor sa "Grandom".

Objavljeno: 08:57h

Filip Jovanović je sinoć prošao dalje u naredni krug takmičenja u "Zvezdama Granda". Ovaj mladi pevač je otpevao Luisov hit "Ne kuni me, ne ruži me majko" i pesmu "Zbog tebe mome ubava" Staniše Stošića. Žiri je Jovanoviću uputio niz komplimenata na račun pevanja, a Jelena Karleuša je primetila da je ovaj pevač popravio svoj izgled.

Filip Jovanović
foto: Youtube

– Smršao je - rekla je Jelena kolegama iz žirija.

Mi smo kontaktirali Filipa i on nam je otkrio da li je možda u međuvremenu počeo da trenira ili je možda na nekim dijetama.

Filip Jovanović
foto: Youtube

– Ništa specijalno ne radim. Samo sam stalno u pokretu zbog takmičenja, pa često preskačem večeru, a nekada i ručak i večeru - rekao je Filip za Espreso i otkrio nam da je u proteklom periodu izgubio pet kilograma.

Filip Jovanović
foto: Youtube

Jovanoviću je u takmičenju mentor Dragan Stojković Bosanac, a nas je zanimalo kako je sarađivati sa ovim članom žirija.

– Malo je reći o gospodinu Draganu Bosancu koliko on zaista vredi prvenstveno kao čovek, a tek onda kao vrhunski poznavalac muzike i vrhunski muzičar. Od njega se može dosta toga naučiti i predivno je raditi sa njim. Srećan sam što imam takvog čoveka pored sebe, ne samo u takmičenju već i u daljem životu naša saradnja se nastavlja - rekao je Filip za naš portal.

(Espreso/M.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.