ZORANNAH ZAPUŠILA USTA HEJTERIMA NAKON DRAME: Uputila ozbiljno EMOTIVNE reči, biće vas sramota što ste je OSUDILI!
Foto: Printscreen/jutjub/zorannah

prete joj i smrću

ZORANNAH ZAPUŠILA USTA HEJTERIMA NAKON DRAME: Uputila ozbiljno EMOTIVNE reči, biće vas sramota što ste je OSUDILI!

Zorana se publici obratila u klipu koji se zove "Ok, moramo da popričamo" i potpuno otvoreno bez dlake na jeziku ispričala šta se krije iza pozadine tih reči

Objavljeno:

Naša najpopularnija influenserka, Zorana Jovanović - Zorannah, oglasila se danas nakon cele drame koja se dogodila zbog izjave kako ne želi da decu vaspitava i odgaja u Srbiji.

Zorana se publici obratila u klipu koji se zove "Ok, moramo da popričamo" i potpuno otvoreno bez dlake na jeziku ispričala šta se krije iza pozadine tih reči.

Ona je naglasila kako je ljudi koji su je osudili očito nisu upoznali i ne prate njene klipove na jutjubu, te samim tim nisu upoznati sa situacijom koliko joj je teško da bude u Beogradu nakon smrti oba roditelja.

Zorana tvrdi da je svaki deo grada budi uspomene na njih i kako joj nije lako zbog toga i da nakon njihove smrti ona svoju sreću ne može pronaći u prestonici Srbije.

Fanovi su još ranijih meseci pisali kako Zorana nije ista kao ranije i kako se vidi da je nakon smrti majke postala zatvorenija i manje srećnija.

Takođe, Zorana je dodala kako je dobila ogromne pretnje smrću zbog stava koji je iznela u emisiji kontrašou.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.