NAKON CECE, I ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ UPUĆIVALA LJUDE NA OZLOGLAŠENI SALON: Neki su baš zbog tih reklama posećivali
Foto: ATA IMAGES, Instagram

otkriveno

NAKON CECE, I ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ UPUĆIVALA LJUDE NA OZLOGLAŠENI SALON: Neki su baš zbog tih reklama posećivali

I Anastasija Ražnatović reklamirala uhapšenu nadrilekarku.

Objavljeno: 12:36h

Vlasnica salona "Madero centar" iz Banjaluke, Olgica Markanović, uhapšena je pre dva dana na hrvatskoj granici pošto je u martu ove godine grupa žena i muškaraca podnela prijavu protiv nje jer ih je unakazila tretmanom lica.

Markanović je svoju reklamu, između ostalog, dobijala i od folk pevačice Svetlane Cece Ražnatović, ali i od njene ćerke Anastasije, takođe pevačice, a i od porodičnog frizera Stevana Radivojevića, koji je poznat u estradnim krugovima.

Svetana Ceca Ražnatović je pozivala ljude da dođu na edukaciju maderoterapije, koja je bila organizovana u poznatom hotelu u Beogradu pre dve godine.

Iako su mnogi pomenuti salon povezali sa salonom „Madero centar“ iz Beograda, ova dva lokala nemaju veze jedan sa drugim, te je jedina sličnost između njih naziv.

„Drage moje dame, imaćete priliku da se upoznate sa najnovijom tehnikom maderoterapije, tj. brazilske maderoterapije. Svi vi koji želite negovano telo, javite se – ljubi vas vaša Ceca i Olgica“, rekla je Ceca u zajedničkom videu sa uhapšenom nadrilekarkom.

Jedna od Olgičinih žrtava, juče je gostujući u jutarnjem programu na TV Prva izjavila da je za pomenutu nadrilekarku između ostalog čula i od Cece.

„Nama je samo radila brazilsku maderoterapiju tela, masažu… Ništa više. Masažom smo bile prezadovoljne. Ostalo ne znamo“, rekla je Ceca za domaće medije.

„Ne zloupotrebljavajte me u ovoj tragediji za mnoge žene“, poručila je pevačica kasnije u objavi na Instagramu.

Na zvaničnoj stranici ovog ozloglašenog salona iz Banjaluke, nalaze se međutim i druge preporuke, i to od Anastasije Ražnatović, Cecine ćerke, takođe pevačice.

Na jednom od snimaka koji se svojevremeno našao na Instagram storiju Anastasije Ražnatović, vidi se da uživa u maderoterapiji (masaži oklagijama, prim. aut.), šalje poljupce svojim pratiocima i upućuje ih na pomenuti salon.

Nadrilekarka je svoju reklamu dobijala i od Stevana Radivojevića, estradnog frizera i kućnog prijatelja Svetlane Cece Ražnatović i Anastasije Ražnatović.

On je svojevremeno snimao klip za Instagram u kojem je takođe uputio svoje pratioce na profil nadrilekarskog salona.

(Espreso/E.Biberović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.