AKO OVAKO NASTAVI, NADMAŠIĆE I STAROG DARKA LAZIĆA! PEVAČ SLOBA VASIĆ SE DRASTIČNO UGOJIO: Duplirao se čovek!
Sloba Vasić, Foto: Privatna arhiva

transformacija

AKO OVAKO NASTAVI, NADMAŠIĆE I STAROG DARKA LAZIĆA! PEVAČ SLOBA VASIĆ SE DRASTIČNO UGOJIO: Duplirao se čovek!

Folker se goji tokom godina i preti da nadmaši i svog kolegu

Objavljeno: 07:29h

Pevač Sloba Vasić svakim novim pojavljivanjem u javnosti ume da iznenadi, uglavnom zbog svoje kilaže, koja iz godine u godinu predstavlja problem za ovu "Zvezdu Granda".

Sloba Vasić
foto: Privatna arhiva

Sloba se sinoć pojavio na proslavi rođendana njegove koleginice Aleksandre Mladenović zajedno sa svojom suprugom Lelom Karagić, a mnogima je za oko zapala ne toliko pohvalna transformacija, budući da ga pamtimo u daleko mršavijem izdanju.

Njegove nove fotografije ljudi su počeli da dele po društvenim mrežama, uz komentare koji nisu prijatni.

"Kako je Sloba Vasić postao novi Darko Lazić?", "Srećan čovek je debeo čovek i kontra", "Nek je živ i zdrav i nek se jede", "Toliko je bio sladak, ovo je preterano", "Sloba Vasić pojeo starog Darku Lazića", "Otkad je Sloba ovoliki?", neki su od njih.

Međutim, Vasić je nedavno priznao da je imao burne periode u svojoj karijeri, te da su ga visok pritisak i nezdravi način života doveli do promene fizičkog izgleda.

Darko Lazić
foto: Zorana Jevtić

- Mana ovog posla je što živite nezdravo. Dobio sam visok pritisak, ali ga trenutno regulišem lekovima. Cilj mi je da se oslobodim medikamenata i uravotežim svoj život. Loš život utiče na moj organizam i stanje. Svi misle da je pevačima lako, ali nije. Pre svega tu je noćni život, kod kojeg ne postoji spavanje. Posle određenog perioda vas hvata nesanica, velika neispavanost, umor. Zadimljene prostorije, loša hrana i to je jedan od dovoljnih razloga da vam život krene nizbrdo kada je u pitanju zdravlje - rekao je Sloba i istakao da planira da smrša.

Bonus video:

00:17

DARKO LAZIĆ U ZAGRLJAJU OVE PLAVUŠE: Zvezda Granda bila sa pevačem u kafani, njoj sevnule gaćice, a on joj pokazao SREDNJI PRST

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.