PONOVO NA VRHU! BOBAN RAJOVIĆ SE VRATIO JAČI NEGO IKAD SA NOVOM PESMOM: Pokazao kuću u Beranama gde je odrastao!
Boban Rajović, Foto: Dragana Udovičić

evo ga

PONOVO NA VRHU! BOBAN RAJOVIĆ SE VRATIO JAČI NEGO IKAD SA NOVOM PESMOM: Pokazao kuću u Beranama gde je odrastao!

Boban Rajović u novom spotu pokazao kuću u Beranama

Objavljeno: 21:31h

Kao što je i obećao, čim se stišala pandemija koronavirusa i čim je život počeo da se vraća u normalu, pevač Boban Rajović publiku je obradovao novom pesmom i spotom.

Folkeru se desilo nešto što se retko kome događa, a to je da među komentarima nema baš nijednog negativnog, a za svega nekoliko sati našao se u vrhu trendinga u Hrvatskoj i Crnoj Gori.

Boban Rajović
foto: Promo

„Kakva emocija, koliko ljubavi i ponosa“, „Zaplakala sam, hvala ti na ovome“, „Ovaj čovek ima sve“, „Savršeno!“, „Dođi kuću da ti prepišem“, samo su neki od više stotina komentara, među kojima nema nijedan negativan.

Rajović je po prvi put u spotu pokazao svoju kuću u Beranama gde je odrastao, a ta scena za njega je posebno emotivna i teška.

I brojne poznate ličnosti oduševljeno su podelili Rajovićevu pesmu, a prvi među njima Ana Nikolić, Dragana Mirković, Milan Vasić, Miloš Degenek, Uroš Živković i drugi.

„Treperiti, dok čekaš da ljudi čuju ono u šta si uneo celog sebe, divan je osećaj. Moja kuća, moja zemlja, vazduh koji miriše na dom. I zato, nije ova pesma ništa, do čista ljubav. Ko to shvati, imaće isti drhtaj srca kao što sam imao ja dok sam je snimao. Uživajte, dobri moji! Volim vas“, reči su kojima je Boban predstavio publici novi spot.

Inače, Boban je istakao da je na ovu pesmu čekao 20 godina. Spot je radio već dokazani Dejan Milićević, tekst Dražen Damjanović, muziku Aleksandar Kobac, izvršni producent je Marko Nikolić, a brojne reakcije izazvala je i prelepa manekenka Milica Mijanović, kao i predivna deca koja su članovi ansambla KIC Budo Tomović.

Bonus video:

00:24

ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ STIGLA NA MLADENOVIĆKINO GALA SLAVLJE: Pevačica došla u pratnji prijatelja, sve oči bile uprte samo u nju!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.