BATA ŽIVOJINOVIĆ JE VOJINU NA POČETKU KARIJERE URADIO NEŠTO POSEBNO: Dugo su čuvali svoju TAJNU, sada se SAZNALO!
Foto: printscreen

ISPLIVALO

BATA ŽIVOJINOVIĆ JE VOJINU NA POČETKU KARIJERE URADIO NEŠTO POSEBNO: Dugo su čuvali svoju TAJNU, sada se SAZNALO!

Posle samo nekoliko dana saznao je da mu je premeštaj sredio lično Bata Živojinović

Objavljeno:

Pokojni velikan srpskog glumišta Velimir Bata Živojinović učinio je veliku stvar za mlađeg kolegu i dobrog prijatelja Vojina Ćetkovića.

Naime, Bata je svojevremeno sredio Vojinu da vojni rok služi u Beogradu kako bi uporedo mogao da igra u seriji “Porodično blago”.

– Snimanje prve sezone kultne serije završeno je u jesen 1998. godine. Već tada su Bata i Vojin bili u veoma dobrim odnosima, pošto su ih dodatno zbližili likovi koje su igrali u “Porodičnom blagu”. Bata je otad na Vojina gledao kao na člana porodice, bio mu je veoma drag, a posebno je cenio njegov talenat za glumu – počinje priču za Informer izvor blizak glumcima.

Bata Živojinović
foto: youtubescreen

– Bio je raspoređen da vojni rok odsluži godinu dana u kasarni u Baru, u Crnoj Gori. Uredno se odazvao pozivu, ali je posle samo tri meseca dobio premeštaj u Beograd – kaže izvor “Informera” i objašnjava da je glumac bio u čudu kada se to dogodilo:

– Šokirao se kada mu je komandir saopštio da prelazi u glavni grad, jer uopšte nije tražio nikakav premeštaj. Bio je zbunjen. Nije znao zbog čega ga sele za Beograd, ali je bez pogovora spakovao stvari i krenuo za Srbiju.

Posle samo nekoliko dana saznao je da mu je premeštaj sredio lično Bata Živojinović.

– Čuli su se telefonom i Bata mu je šmekerski rekao: “Znam koliko je mladom glumcu i čoveku teško da bude godinu dana bez posla. Prebacio sam te da možeš uporedo i da radiš”. Tako je Vojin zajedno sa celom ekipom nakon NATO bombardovanja nastavio da snima drugu sezonu “Porodičnog blaga” – završava priču sagovornik pomenutog lista.

Bonus video:

03:14

Sale Tropiko ispričao za Espreso šta mu je u Zvezdama Granda najstresnije

(Espreso / Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.