CECIN DEČKO DOBIO BEZOBRAZNU PONUDU: Takav angažman se NE ODBIJA, a sve se dešava iz samo 1 razloga!
Foto: Instagram printscreen

opa

CECIN DEČKO DOBIO BEZOBRAZNU PONUDU: Takav angažman se NE ODBIJA, a sve se dešava iz samo 1 razloga!

Naime, Srejović je postao glavni promoter u jednom beogradskom lokalu, u kome je nedavno proslavio svoj 39. rođendan

Objavljeno:

Bogdan Srejović, dečko naše folk pevačice Cece Ražnatović, pored uspeha na ljubavnom planu, beleži i one na poslovnom. Kako saznaju mediji, Bogdan je unapređen na poslu.

Naime, Srejović je postao glavni promoter u jednom beogradskom lokalu, u kome je nedavno proslavio svoj 39. rođendan.

– Bogdan je bio čest gost u restoranu, a vlasnici restorana ponudili su mu poziciju glavnog promotera da bi privukao što više ljudi. On je već dugo u tom poslu i svi ga cene, poznaje jako mnogo popularnih ličnosti, pa je i zbog toga bio pravi izbor. Naravno, veza sa Cecom dodatno mu je proširila kontakte. Mislim da su napravili dobar potez – rekao je sagovornik.

Bogdan je i ranije po gradu bio poznat kao uspešan menadžer mnogih beogradskih klubova i restorana, ali mu je veza sa Cecom donela veću prepoznatljivost, pa su poslovne ponude počele da „pljušte”.

Ceca Ražnatović, Bogdan Srejović, Bogdana Ražnatović
foto: Nemanja Nikolić

Njih dvoje dosta vremena provode zajedno, ali ne zapostavljaju ni svoje poslovne obaveze. Veza sa folk zvezdom dala mu je energiju za sve, ide mu na svim poljima.

Podsetimo, otkada ih je ekipa ,,Paparaco lova” zimus uhvatila kako ulaze u jedan restoran, držeći se za ruke, njihova veza je postala javna.

Proslavili su Bogdanov rođendan zajedno, u društvu najbližih prijatelja, baš u restoranu u kome je Srejović sada glavni promoter. Bogdan je prisustvovao i nedavnom bokserskom meču Cecinog sina Vejka, zajedno sa svojom lepšom polovinom i Veljkovom suprugom Bogdanom pružao je podršku iz prvih redova.

Bonus video:

03:14

Sale Tropiko ispričao za Espreso šta mu je u Zvezdama Granda najstresnije

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.