SE*SUALNI ŽIVOT MU NULA! DAMIJANO APSTINIRA ZBOG DEVOJKE: Tokom odnosa TRPI NESNOSNE BOLOVE,detalji iz spavaće sobe
Foto: Profimedia

šok!

SE*SUALNI ŽIVOT MU NULA! DAMIJANO APSTINIRA ZBOG DEVOJKE: Tokom odnosa TRPI NESNOSNE BOLOVE,detalji iz spavaće sobe

Manekenka Đorđa Soleri otkrila je da boluje od bolesti vulve zbog koje trpi nesnosne bolove tokom odnosa

Objavljeno:

Evropa je definitivno dobila novu mladu mušku zvezdu i to u liku i delu Damijana Davida pevača grupe „Maneskin“ koja je pod zastavom Italije pobedila na ovogodišnjoj Evroviziji. Pored njegovog izgleda i ponašanja, medije i publiku posebno intrigira njegov ljubavni život. Kako je od 2017. godine u vezi sa italijanskom manekenkom i influenserkom Đorđom Soleri, u javnost dolaze sve zanimljiviji detalji vezani za njihov emotivni odnos.

Ovaj put u žižu medijskog interesovanja dospela je Đorđa koja je priznala da pati od hroničnog poremećaja ženskih genitalija. Reč je o vulvodiniji, veoma bolnom stanju spoljašnjih ženskih genitalija. Ovo stanje kod žena definiše se kao konstantni bol u vulvi, a prati ga i neugodnost zbog koje žena ne može da ima seksualni odnos. Sama manekenka i influenserka svoje stanje je opisala u intervjuu za magazin „F“ na sledeći način:

Damiano David
foto: Profimedia, Instagram

- Za sebe sam čula da sam luda, uznemirena, frigidna, da sam lažov... Najgora je ekstremna usamljenost u koju ste bačeni, osuđuju je oni oko vas, a pogrešno je shvataju oni koji bi trebalo da pronađu dijagnozu. Ipak, naučite da taj bol smatrate delom sebe i da je to vaš svakodnevni život - rekla je ona.

Ova vest je posebno odjeknula na društvenim mrežama jer je devojka Damijana Davida bila nezadovoljna kako su se urednici magazina „F“ poneli prema njoj. Zahtevala je da u intervjuu nema pitanja o njenom ljubavnom životu već samo o problemu sa kojim je suočena. Naslov „Ja, Damijanova devojka i bol o kojoj niko ne govori“ izazvao je u njoj bes jer je bio napisan u prvom licu. Mladi pevač još nije davao izjave na ovu temu, ali nema sumnje da voli svoju devojku čim je sa njom već četiri godine uprkos tome što retko i teško ostvaruju intimne odnose.

Damijano David
foto: Profimedia

Davida žele i žene i muškarci

Ljubavni život Damijana Davida intrigira od samog početka njegove karijere. Spekulisalo se i kog je seksualnog opredeljenja, ali čini se da njemu ne smeta što za njim seku vene i žene i muškarci i da to očito koristi u marketinške svrhe. Tvrdnje da je u vezi sa basistiknjom svog benda demantovao je i pre Evrovizije rekavši tada da mu je ona najbolja drugarica. Za njim je poludela i Sanja Vučić, jedna od tri naše predstavnice na Evroviziji, o čemu su mediji u Srbiji pisali u nekoliko navrata.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.