BILA JE VEOMA USPEŠNA PEVAČICA, RAZVOD JOJ JE TEŠKO PAO! Sećate se Kaće Sotirović? Ona sada ima DRUGI POSAO!
Foto: Printscreen Instagram

au, čoveče!

BILA JE VEOMA USPEŠNA PEVAČICA, RAZVOD JOJ JE TEŠKO PAO! Sećate se Kaće Sotirović? Ona sada ima DRUGI POSAO!

Podelila je na društvenim mrežama novi hobi.

Objavljeno:

Nekadašnja pevačica "Koktel benda" Katarina Sotirović bila je veoma uspešnja tokom dvehiljaditih, a sada se pored pevanja bavi i drugim poslom.

Pevačica je sa svima na društvenim mrežama podelila koji je njen novi posao, koji kako kaže, radi iz hobija. U pitanju je sređivanje noktiju u jednom salonu.

"Srećna sam što sam bila uporna da naučim nešto novo i da u ovim godinama radim još nešto što volim! Pevanje je tu (hvala Bogu pa se polako vraćamo na bine), ali ovo sa noktima me je preporodilo", napisala je Katarina.

Katarina Sotirović
foto: instagramscreen

Podsetimo, Katarina je punih 14 godina bila udata za supruga Aleksandra Rašića, od kojeg se razvela prošle godine. Oni su odlučili da svako krene na svoju stranu, jer su različita razmišljanja i stavovi njihovu ljubavnu priču doveli do kraja.

Katarina Sotirović
foto: Printscreen Instagram

Iako su se odlučili za zajedničko starateljstvo, Katarina Sotirović razvod je najteže objasnila deci. O novim ljubavima još ne razmišlja, ali kada se to bude desilo, kaže da će emotivni partner prvo morati da prihvati starog, pa njenu decu, pa nju.

Bonus video:

03:14

Sale Tropiko ispričao za Espreso šta mu je u Zvezdama Granda najstresnije

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.