ISTINA O BRAKU ANE IVANOVIĆ I BASTIJANA: Daleko su od IDEALNOG, bačene sve karte na sto!
Foto: Instagram

au

ISTINA O BRAKU ANE IVANOVIĆ I BASTIJANA: Daleko su od IDEALNOG, bačene sve karte na sto!

Deluju kao skladan par!

Objavljeno: 13:50h

Bivša teniserka Ana Ivanović, iako je nizala velike ispehe, odrekla se rano svoje sportske karijere i odlučila da se posveti porodici. Ona je otkrila da uživa u ulozi majke, a potom i kakav je njen brak sa Bastijanom Švajnštajgerom, koliko se njihova razmišljanja razlikuju, ali i koliko je njen suprug posvećen deci.

– Smatram da je veoma važno što sam u prilici da se u prvih nekoliko godina razvoja svoje dece stalno nalazim uz njih i što sam dane karijere i napornih treninga i rada završila pre majčinstva. Priznajem, toliko obaveza imam oko dece i brige za njihovo odrastanje, da na kraju dana obično budem umorna za sve ono što sam želela da učinim sebi. Ipak, deca su u takvom uzrastu da ne želim ništa više od toga da provodim vreme s njima i svakog dana otkrivam nešto novo o njima – rekla je Ana u intervjuu za jedan nemački magazin.

Ivanovićeva priznaje da su ona i suprug jedno drugome velika podrška i da im je oboma porodica veoma bitna.

Ana Ivanović, Bastijan Švajnštajger
foto: Instagram

– Podržavamo se jer znamo kroz šta je prolazio onaj drugi. Oboje znamo koliko je nekada bila teška odvojenost od porodice, koliko je izazovno bilo da fizički i mentalno dostignete svoje granice. Oboje znamo šta je predaja, ali Bastijan takođe zna i uzbuđenje kada se penjete na planinu Olimp, kada osvajate titule. Sve smo to prošli oboje. Zato sada oboje jednako cenimo što smo u novim fazama naših života i jednako nastojimo da se posvetimo porodici koju smo zasnovali, da uživamo u svemu što smo propuštali.

Prema rečima bivše sportistkinje, pandemija koronavirusa joj nije upropastila planove, već naprotiv, pomogla joj je da se posveti porodici . Usporavanje tempa na koje je bio prinuđen čitav svet njoj je dobro došlo, a u austrijskom gradiću Vestendorfu gde trenutno žive idealni su uslovi da žive opuštenim životom.

– Iza nas je čudna godina, ali sa dvoje male dece, moram priznati da nam je čak i prijala, mnogo vremena smo provodili zajedno. Kada postanete majka, promeni vam se perspektiva i drugačije sagledate stvari. Deca su me naučila strpljenju i sada mi je veoma važno da im se posvetim. Oni su u godištu kada su veoma zanimljivi – rekla je Ana nedavno, a potom se i osvrnula na to čemu bi se posvetila kada njeni naslednici odrastu.

– Uživam u ulozi majke i nekim novim projektima na kojima radim, iako mi nedostaju takmičenja. Iskreno, ne vidim sebe kao trenera u budućnosti, jer to nije nešto što me inspiriše, ali eventualno bih mogla da budem korisna kao savetnik ili mentor. Inače, imam drugačije vizije – rekla je za kraj gospođa Švajnštajger.

Bonus video:

03:14

Sale Tropiko ispričao za Espreso šta mu je u Zvezdama Granda najstresnije

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.