ZABORAVILA SAM DA PRIČAM! RADA MANOJLOVIĆ OGOLELA DUŠU O PROBLEMIMA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Tviter je URNISAO!
Rada Manojlović, Foto: Vladimir Sporčić

iskrena!

ZABORAVILA SAM DA PRIČAM! RADA MANOJLOVIĆ OGOLELA DUŠU O PROBLEMIMA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Tviter je URNISAO!

Rada Manojlović: Navukla sam probleme zbog svojih stavova

Objavljeno:

Pevačica Rada Manojlović postala je vrlo aktivna na Instagramu i Tviteru, gde bez ustručavanja objavljuje svoje mišljenje o aktuelnim dešavanjima.

Međutim, često je zbog svog stava na meti negativnih kritika, zbog čega joj, kako kaže, nimalo nije prijatno.

Rada Manojlović
foto: Dragana Udovičić

Otkako je mikrofon privremeno odložila zbog situacije s koronavirusom, Rada Manojlović uhvatila se telefona i društvenih mreža.

Pevačica je pre pandemije bila korisnik društvenih mreža, ali nije bila toliko aktivna kao sada. Ranije je uglavnom objavljivala fotografije s nastupa, ali retko i svoje mišljenje o nekoj aktuelnoj temi.

Nedavno se naširoko polemisalo oko njenog statusa na račun devojke Viktorije iz italijanskog benda Maneskin, koji je odneo pobedu na Evroviziji. Rada ju je javno pohvalila, prvenstveno zbog prirodnog izgleda, a onda apelovala na devojke da ne ugrađuju silikone.

Njena objava izazvala je burne reakcije kod hejtera, pa je Rada objasnila o čemu se radi i kako podnosi napade na društvenim mrežama.

„Sve je pritegnuto toliko da me nervira. Zaboravila sam da dajem intervjue, zaboravila sam da pričam. Promukla sam u međuvremenu od treme“, započinje Rada razgovor i nastavlja:

„Ne bih da pridajem previše značaja estetskim zahvatima, pošto sam primetila da se najveći ratovi i problemi vode oko stava koji je ispravan. Sve probleme sam sebi navukla na vrat što sam iznela ispravan stav. Bolje pričajte ono što priča većina i klimajte glavom, a u sebi se krstite, dok svi sve znaju. Ako napišem – nemojte, devojke, da stavljate silikone, odmah stižu komentari ‘Šta se ti mešaš? Neka radi ko šta hoće’. Umem sa hejterima, ali nije to moj posao. Nepotrebno je. Nekada odgovorim, ali onda u sebi pomislim da bih što pre obrisala taj komentar. Jedini motiv hejtera je pljuvanje i mržnja svega onoga što ti uradiš. Progonitelji koji te jure hoće samo da budu u tvom društvu, žele da im ti daš na značaju. Ljudima koji vas namerno provociraju i gađaju tamo gde ne treba, nemojte davati na značaju. Jeste da je teško nekada iskontrolisati se, često bismo svi mi progovorili, ali onda je najbitnije da izbrojite do deset i zamislite kao da ste odgovorili“, rekla je pevačica.

Rada Manojlović
foto: TV Prva prinscreen

Rada je potom čestitala predstavnicama Srbije, Hurricane, na učešću na Evroviziji, a potom se osvrnula na to da i ona godinama čeka poziv za pomenuto evropsko takmičenje.

„Ja sam spremna, čekam to odavno. Prihvatila bih da idem na Evroviziju. Od ovog svega što smo čuli ove godine, šta fali mojoj pesmi ‘Marakana’?! Samo da još naučim da igram i mlatim kosom, dodatno neki pokret koji bi sve upotpunio, i eto me“, završava Rada.

(Espreso/Nova.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.