MUŽ BEBI DOL JE UVEK BIO MISTERIJA ZA JAVNOST: Rođen je Los Anđelesu, rano je doživeo TRAGEDIJU, borio se sam!
Foto: Kurir

otkrivamo!

MUŽ BEBI DOL JE UVEK BIO MISTERIJA ZA JAVNOST: Rođen je Los Anđelesu, rano je doživeo TRAGEDIJU, borio se sam!

Pevačica godinama u srećnom braku, a njenog supruga malo ko zna.

Objavljeno: 19:14h

Pevačica Dragana Todorović poznatija kao Bebi Dol stala je na „ludi kamen“ 2014. godine, a o njenom suprugu Aleksu Todoroviću domaća publika oduvek je htela sve da zna.

‒ Moj muž se zove Aleks Todorović. Rođen je i odrastao u Los Anđelesu, baš u opštini Holivud. Tamo je završio studije i stekao zvanje profesora književnosti i ruskog jezika. Devedesetih je prvi put na duže došao u Beograd, gde je zbog poznavanja jezika i zemlje bio dopisnik za nekoliko novinskih redakcija uključujući „Dejli telegraf“. Tada je ovde zasnovao brak u kome je dobio dva divna dečaka ‒ otkrila je pre nekoliko godina Bebi Dol za magazin „Glorija“. Na pitanje kako su se upoznali kratko je navela:

Bebi Dol
foto: Facebook

Kada je pre sada već dosta godina bilo aktuelno hapšenje haških optuženika, opet je izveštavao iz Beograda, a bio je smešten u kući moje prijateljice Teodore. Tada je već bio razveden. Bilo je leto i ja sam cele noći radila u jednom muzičkom studiju. Dočekalo me je jutro i nebo u stilu pesme „Hajde da“. Kako se ispostavilo kasnije, našla sam i „dečka kao san“, kako glasi prvi stih te numere. Svratila sam do Teodore i tamo zatekla njega i njegovog kolegu. Ona nije bila tu i ostala sam da je sačekam. Za razliku od kolege Dejvida, koji je bio raspoložen da ćaska, Aleks je sedeo za svojim laptopom i kucao. Sela sam preko puta njega i gledala mu u prste. Imao je ruke kao da celog života svira Rahmanjinova. Pogled sa njih nisam podizala. Otvorila sam svoj laptop, pregledala poštu i slušala muziku dok se moja prijateljica nije pojavila. Ćutao je i kada je ona stigla. U jednom trenutku je ušao u kuću i pustio pemu „Mustafa“. To je za mene bio znak „znam ko si ti“. Narednih nedelju dana nisam ga viđala. A onda smo se sreli na jednoj rođendanskoj žurki i tu smo se, kako se to kaže, smuvali.

Bebi Dol
foto: Printscreen Youtube

Muž Bebi Dol nije imao srećno detinjstvo

Iako o svom srećnom braku ne voli mnogo da priča, Bebi Dol je posle toliko godina odlučila da sa javnošću podeli još neki detalj o svom suprugu.

‒ On je pisac, on divno piše. Trenutno piše dve knjige i radi sa svojim studentima. Jako je vredan i pokupio je sve ono najbolje od ovog sveta. Imao je sreće da naleti na mene i ja ga podučavam tim stvarima što kažem da se očima ne vide. To u Americi nemate ni u porodici. Aleksa je imao tu nesreću da je odrastao u porodici gde je rano izgubio roditelje. Sam je živeo, finansirao se, školovao i, slično meni, život mu je sa strane izgledao bajkovito. Ali, nije to sve tako bilo za njega ‒ otkrila je Bebi Dol u emisiji „Sceniranje“.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.