O NAJMLAĐOJ SE NAJMANJE ZNA, POJAVILI SE PODACI! Treće dete Marijane Mateus je SUŠTA SUPROTNOST sestre i brata!
Foto: printscreen

opa

O NAJMLAĐOJ SE NAJMANJE ZNA, POJAVILI SE PODACI! Treće dete Marijane Mateus je SUŠTA SUPROTNOST sestre i brata!

Anđela je svet ugledala 1997. godine na Floridi. Živi između Srbije, Londona i Sjedinjenih Država, gde je završila akademiju dramskih umetnosti

Objavljeno:

Marijana Mateus, uspešna poslovna žena i kreatorka, koja poslednjih godina živi u Londonu, sa bivšim suprugom Miodragom Kostićem ima troje dece. Starija ćerka Dajana, koja ima trideset godina, udata je za Damira Ahmetova, naslednika najbogatijeg Ukrajinca, sin Aleksandar uspešno vodi očeve kompanije, a o najmlađoj Anđeli najmanje se zna. Ipak, do nekih podataka uspelo je da se dođe.

Anđela je svet ugledala 1997. godine na Floridi. Živi između Srbije, Londona i Sjedinjenih Država, gde je završila akademiju dramskih umetnosti.

Marijana je jednom prilikom rekla da je svoj modni brend osnovala upravo zbog ćerki, čak je i naziv „Andaj“ izveden od njihovih imena. Jer, kako je uvek isticala, deca su joj najvažija na svetu, njeno najveće bogatstvo.

– Porodica mi je uvek bila na prvom mestu, tako je i danas. U prvom planu su moja deca i sve što se dešava kod njih. Velika je sreća gledati ih kako odrastaju i postaju neverovatni ljudi.

Na pitanje koliko su Dajana, Aleksandar i Anđela međusobno slični, odgovorila je:

– Izuzetno se razlikuju, karakteri su im potpuno različiti. Oni su izuzetno dobra i vaspitana deca, time se najviše ponosim. Podržavaju me u svemu što radim, kažu mi ono što misle, veoma su direktni i korektni, i srećna sam što su takvi.

Bonus video:

01:58

CELA ESTRADA NA SLAVLJU: Milica zapevala na podu, Slavica mešala kukovima, a kad je ona zapevala svi POSKAKALI

(Espreso / Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.