"NEKA SE SPREMI ZA TUŽBU TA PRIUČENA KREATURA"! Sprema se RAT između Sanje i Jovane Jeremić i to sve zbog EMISIJE!
Foto: Printscreen

auu!!!

"NEKA SE SPREMI ZA TUŽBU TA PRIUČENA KREATURA"! Sprema se RAT između Sanje i Jovane Jeremić i to sve zbog EMISIJE!

Posle njenog odlaska sa „srećne televizije", gde je radila poslednjih 10 godina, u javnosti se podigla ogromna prašina!

Objavljeno: 15:52h

Jovana Jeremić je na veliko iznenađenje mnogih dala otkaz na Happy televiziji, pa tim potezom pokrenula lavinu komentara na društvenim mrežama, posebno na Tviteru.

Njen odlazak posle 10 godina rada u pomenutoj kući nema koga nije zaintrigirao i, iako je naglasila da je to učinila sa željom da više vremena provodi s porodicom, mnogi su razvili brojne druge planove za njenu budućnost, konkretno poslovnu.

Jovana Jeremić
foto: Instagram

Naime, pročulo se kako poznata voditeljka u stvari odlazi na „ružičastu televiziju”, „u kuću Sanje Marinković“, a rezultat onlajn pretpostavki su mnogobrojne, pa i oštre šale između „tabora” iza dama sa malih ekrana. „Rat” se ubrzo prelio i na Instagram, gde su nastavili da se nižu oprečni komentari, najčešće onih koji smatraju da Jovana Sanji ne može da izađe „na crtu”.

Sanja Marinković
foto: Marina Lopičić

– Upravo sam saznala da Jovana Jeremić priprema „Nemanjinom ulicom” uz totalno pokraden koncept moje autorske emisije. Neka se spremi za tužbu, ta priučena kreatura koja se predstavlja kao novinarka – pisalo je, naizgled, na Sanjinom profilu, što je pojedince dodatno „zagrejalo”, pošto je „Balkanskom ulicom” emisija koji vodi Vesna Dedić, njena koleginica i nekadašnja dobra prijateljica, o čemu se takođe dugo pričalo.

Sanja Marinković
foto: Printscreen
Sanja Marinković
foto: Printscreen

„Nemoj da ideš mojom ulicom, stvarno nemoj”, „Sanja, nema ti ravne, ko sme taj rad da kopira”, „Imaš li srca?”, samo su neki u moru komentara koji se i danas nižu na izvesnom tviter-nalogu, posle otkaza koji je Jovana Jeremić dala, pa, navodno, krenula na Pink.

Voditeljke se nisu oglašavale na ovo, iako je pojedince njihova fotografija na profilu zbunila i navela da pomisle da su njih dve „za tastaturom”.

Podsetimo, Jovana Jeremić Milošević je naglasila da napušta „srećnu televiziju” kako bi se više okrenula porodici, koju je zapostavila zbog posla.

– Kada sam preuzela da radim Jutarnji program na Hepiju, 28. decembra 2019. godine, ja ne znam koje su koleginice pre mene bile tu, ali one su imale „šer” od 3,5. Ja sam ostavila Jutarnji sa 21. šerom, što je veliki medijski kapital. Tu televiziju sam doživljavala kao svoju, tu sam napravila prve korake i u njoj provela 10 godina, i veoma mi je bilo lepo sve to vreme. Bilo je tu mnogo mojih ličnih uspona i padova, ali uspela sam da se izborim sa svime. Ja sam osoba koja ljude nervira. Mene narod voli, ali me ne vole pojedinci, posebno ljudi koji su neradnici. Ja sam navikla da se borim. Došla sam tamo i rekla: „Ja sam profesionalac, specijalac i tu sam da napravim rezultat.” Ostala je jedna neukaljana čast, čist obraz i jedno poštenje, to je zapravo Jovana Jeremić. Ja sam žena koja ruši predrasude, ne samo u Srbiji, već i u regionu. Sebe doživljavam kao Jovanu Orleanku novog doba, 21. veka, to je moja sudbina, moj krst, naučila sam da živim sa tim. Ja ću uvek za moju publiku praviti konvencionalne programe, imam svoju ciljnu grupu, a to je masa. Šta će reći šaka jada i kvaziintelektualaca, to je njihov problem i to su njihovi kompleksi. Svaka moja reč je uvek na mestu. Nikada nisam nikoga kopirala. Nisam savršena, ja sam original! – rekla je „Blicu” voditeljka, pa objasnila koja je to bila kap koja je prelila čašu i navela je da napusti Hepi TV.

Sanja Marinković, Jovana Jeremić
foto: Printscreen

– Ta odluka je već dugo u mojoj glavi, sigurno već dve godine. Ja sam žena koja sve može da istrpi, jaka sam, ali kada me neko emotivno povredi u nekom momentu, odlazim. Idem kada se osetim iznevereno i na jedan način neispoštovano. Mene kada emotivno poverediš kao ženu, a to možeš da uradiš kada mi dirneš u nešto sveto – to je moja čast i dete. Ja dajem 200 odsto sebe, meni nema potrebe da neko govori da uradim nešto više. Ja sam prosto sada u godinama da ne mogu neke stvari da vučem kao što sam to mogla sa 25. Ja imam 30 godina, želim da budem žena, dama, da imam vremena za dete. Ne želim da se brinem o svom detetu na način da ga samo nahranim i odem da radim. Videla sam da moram više detetu da se posvetim, da radim više na njenom govoru, jer sam videla da je zapostavljena. Njoj sam uredno davala tablet kada sam pisala hedove za posao. Kada sam se preispitivala oko odluke, pomislila sam, ako sam već uradila to da žrtvujem vreme sa svojim detetom radi posla, valjda sam zaslužila neko poštovanje. Ona jednom ima dve i po godine i moram da joj se posvetim. Biti urednik, nije isto što i voditelj. Šta je posao urednika? Meni gost otkaže u 12 uveče, ja ga zovem, sa druge strane dete plače, ja kucam hedove, ona mi uzima tablet. Niko nije kriv, ja samo krivim sebe i sada je vreme da to ispravim.

Nakon što je Milomira Marića obavestila pismenim putem o napuštanju ove kuće, Jovana je otkrila u kakvom odnosu je ostala sa njim.

– Marića bukvalno gledam kao oca i mnogo ga volim, to je nepromenljivo. Šta god on rekao u ovom trenutku, ja ga razumem, on mora da zastupa interese te televizije. Nije mi ništa rekao, on mene razume. On mene najbolje poznaje, emotivan je, razume čovekovu dušu – istakla je Jovana.

Bonus video:

01:58

CELA ESTRADA NA SLAVLJU: Milica zapevala na podu, Slavica mešala kukovima, a kad je ona zapevala svi POSKAKALI

(Espreso/Blic/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.