ZGODNI VATERPOLISTA KOG POVEZUJU SA MILICOM PAVLOVIĆ ISTETOVIRAO IME JEDNE DEVOJKE: Veza je MNOGO JAKA!
Foto: Printscreen Instagram

prelepo!

ZGODNI VATERPOLISTA KOG POVEZUJU SA MILICOM PAVLOVIĆ ISTETOVIRAO IME JEDNE DEVOJKE: Veza je MNOGO JAKA!

Vest da se Milica Pavlović zabavlja sa sinom Niše Saveljića odjeknula je kao bomba.

Objavljeno:

Sin slavnog fudbalera Niše Saveljića već neko vreme poznat je široj javnosti, ali možda je vreme da upoznate njegovu sestru.

Još uvek se ne smiruju strasti u vezi s vešću da je popularna pevačica Milica Pavlović nakon godina i godina samačkog života, makar je takva slika bila prikazana u javnosti, pronašla odgovarajućeg partnera s kojim nije odolela da se pojavljuje i na javnim mestima.

U pitanju je uspešni mladi vaterpolista i sin legendarnog crnogorskog fudbalera Niše Saveljića. O atraktivnom Nikolasu već smo imali mnogo prilika da pišemo, čak i pre veze s Milicom, budući da je i sam stekao veliki broj pratilaca na društvenim mrežama i poštovalaca u svetu sporta, kao i šire. Međutim, da li ste znali da lepi Nikolas ima i sestru?

I jednako je lepa. Silvana Saveljić mlađe je od dvoje dece koje Niša ima iz bivšeg braka sa Kotorankom Dijanom Dikom Saveljić. Dok je Nikolas karijeru i studije započeo u Sjedinjenim Američkim Državama, gde već godinama zvanično živi u Kaliforniji, Silvana je studije svojevremeno započela u Dubrovniku, gde i danas boravi.

Međutim, uprkos silnim kilometrima, brat i sestra potpuno su nerazdvojni i posećuju se na obe adrese kad god im dozvoli vreme, a pored zadovoljstva što joj je brat pronašao sreću u ljubavi kraj Milice, Silvani je sigurno drago i što će njen brat češće boraviti na našim prostorima.

Nije bilo boljeg načina za Saveljića da pokaže koliko je jaka povezanost između njega i sestre nego da istetovira njeno ime na svojim grudima. Stoga je posveta Silvani najveća i najvažnija tetovaža na isklesanom telu ovog sportiste, a Milica Pavlović može da odahne jer u takvim okolnostima nema mesta ljubomori.

Bonus video:

09:43

TAKI ISKRENO ZA ESPRESO O MAJINOM NERVNOM SLOMU I VEZI SA NATAŠOM MOSKVOM!!

(Espreso/Stori)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.